Carlo Boszhard en Irene Moors te zien in Polen

Foto: Leendert JansenNederlandse vakantiegangers in Polen deden onlangs een bijzondere ontdek- king: Carlo Boszhard en Irene Moors prijken levensgroot op hun oude truck in een groot veld in Polen.”We hadden een jaar lang de Kook-Truc. Die ging door den lande“, legt Irene uit. “Helaas werd de Kook-Truc geen succes. Het heeft niet zo heel lang bestaan. Waarom weten we niet. En toen werd deze foto gestuurd. Zij was met haar gezin op vakantie in Polen. En dacht: ‘Hé Life & Cooking, is dat nu internationaal?‘”

Het is opmerkelijk dat de Kook-Truc van Life & Cooking uiteindelijk in een open veld in Polen terecht is gekomen. “De Kook-Truc staat er ergens op een besneeuwd veldje met de stickers en alles er nog op. Het plaatsje ligt in Polen, dus mocht je er nog komen dan kan je de truc bezichtigen. Het dorpje is nooit meer hetzelfde.

Wat het daar precies doet, niemand weet het. Ik vind het zo’n goed verhaal. Niemand kan mij vertellen waarom die truc met die schitterende sticker in Polen staat op een veldje. Ik vond het echt nieuws.”

Carlo Boszhard vraagt zich af: “Zou Rudolph er nog in zitten?”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen