Toppers-soap telt zeven afleveringen

Geplaatst op ma 26 jan 2009 om 11:43Zeven weken lang zullen Toppers René Froger, Gordon en Jeroen van der Boom te zien zijn met hun soapserie De Toppers Op Weg Naar Moskou. Hierin wordt gevolgd hoe zij zich voorbereiden op het Songfestival. Op donderdag 10 maart is de eerste aflevering te zien op Nederland 1. Tot het Songfestival op donderdag 7 mei is het drietal wekelijks op tv. Voordat Gerard Joling de Top- pers verliet, was het aantal afleveringen een struikelblok voor SBS om Joling toestemming te geven voor de soap.


5 Reacties op “Toppers-soap telt zeven afleveringen”


 1. RTL less

  De serie telt zeven afleveringen?

  Nou dat zijn er dan acht teveel. :lol:

 2. Joost

  Dat wordt dus zeven weken lang een miljoen kijkers voor Nederland 1. Met Gerard Joling erbij hadden dat er gemakkelijk twee miljoen geworden. Blijft jammer dat die Joling er mee is gestopt.

 3. !#Michael#! [DE ECHTE]

  Dit is het ultieme moment om de Toppers met Jeroen van de Boom een doorstart te laten maken, met deze soap kan dat nog allemaal nog goed komen :)

 4. el-g

  alleen rare tijd: donderdag 22.25 op nederland 1. Vrijdagavon is toch tijdslot voor real life soaps?

 5. Joris

  Ik heb er nou al geen zin in………

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.