Viktor Brand met eigen programma op zaterdagavond

Viktor Brand (37), bekend van de vroege editie van Shownieuws, gaat een eigen televisieprogramma presenteren op de zaterdagavond van SBS 6. Dat heeft een woordvoerder van het station vandaag laten weten. Het gaat om de nieuwe titel Lachend Het Jaar In, dat op zaterdag 3 januari van start zal gaan. Hierin komen allerlei leuke cabaret- en tv-momenten voorbij. SBS: “Waar veel tv-zenders het jaar afsluiten met humoristische programma’s, gaat SBS 6 hier in 2009 juist vrolijk mee door.

Vanaf de eerste zaterdag in 2009 is bij SBS 6 het ‘hilarische’ programma Lachend het Jaar In te zien. “SBS 6 versterkt in 2009 haar identiteit als familiezender met het nieuwe entertainmentprogramma. Met humor als rode draad staat Lachend het Jaar In op de zaterdagavond garant voor topentertainment voor jong en oud. Door de jaren heen zijn de meest komische tv-momenten op de Nederlandse televisie voorbij gekomen. Bewust of onbewust hebben de tv-gezichten voor rollende tranen van het lachen gezorgd met hun hilarische acties.”

In Lachend het Jaar In komen onder andere fragmenten voorbij van de populairste cabaretiers. “Tijdens uitverkochte theatershows en tv-programma’s vermaken ze humorliefhebbend Nederland met satire, rare typetjes en sprekende imitaties. Ook de grootste bloopers en stomverbaasde reacties in candid-cameraprogramma’s zorgen voor vermakelijke beelden. SBS 6 luidt hiermee het nieuwe jaar met groot vermaak in.”

De presentatie van Lachend het Jaar In is in handen van Viktor Brand. Lachend het Jaar In, dat iedere zaterdag om 21.30 uur te zien zal zijn, wordt geproduceerd door SBS Productions.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen