Speciale shows Oprah Winfrey wereldwijd te zien

Vrouwenzender RTL 8 brengt van maandag 5 tot en met vrijdag 9 januari vijf speciale afleveringen van de ‘Oprah Winfrey Show’, die in dezelfde week wereldwijd worden uitgezonden. Dat meldt het tv-station vaandaag. In deze speciale ‘Oprah’s Best Life Week’ geeft de populaire talkshowhost mondiaal inspiratie om van 2009 het beste jaar uit hun leven te maken. “Of het nu gaat om afvallen, gezondheid, spiritualiteit, financiële aangelegenheden of relaties“, somt RTL 8 vandaag op.

De studio zit elke dag vol met Oprah’s favoriete experts op deze gebieden die hun beste tips graag delen met de wereld. “Als  vragen onbeantwoord blijven in de uitzendingen, bestaat tijdens ‘Oprah’s Best Life Week’ de mogelijkheid om tijdens vijf live webcasts via de webcam vragen te stellen aan Oprah en de Best Life-experts. Deze webcasts vinden Nederlandse tijd plaats rond 03.00 uur ’s nachts.”

De uitzendingen:
Maandag 5 januari, ‘Falling Off the Wagon’ met Bob Greene
Dinsdag 6 januari ‘Dr. Oz & the Ultimate Health Checklist’ met Dr. Mehmet Oz
Woensdag 7 januari ‘Finding Your Spiritual Path’ met Elizabeth Lesser
Donderdag 8 januari ‘Your Money Plan 2009’ met Suze Orman
Vrijdag 9 januari ‘Relationships, Intimacy & Sex’  met Dr. Laura Berman

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen