456.000 kijkers voor America’s Next Top Model


De kijkcijfers van maandag 29 december 2008 (SKO)

America’s Next Top Model (RTL5, 20:32) – America’s Next Top Model is sinds maandagavond terug met een nieuwe serie afleveringen op RTL 5. Er keken 456.000 kijkers (madl: 6.4%) naar de start van seizoen tien. Iedere serie kent weer een andere buitenlandse trip en tijdens het tiende seizoen was dat het Italiaanse Rome. In het elfde seizoen, dat in Amerika al is uitgezonden, gaan Tyra Banks en haar modellen in spé naar Amsterdam. Daphne Deckers nam toen eenmaal zitting in de jury.

Het elfde seizoen van America’s Next Top Model met de buitenlandse trip naar Amsterdam wordt vermoedelijk in het voorjaar van 2009 uitgezonden door RTL 5. Na de start van America’s Next Top Model 10 ging maandag ook het vijfde seizoen van Project Catwalk met Heidi Klum van start. Deze serie ging met 411.000 kijkers (madl: 6.0%) van start. RTL 5 behaalde op maandag een zenderaandeel van vijf procent.

Arie Koomen: Uit (BNN, Ned3, 20:33) – BNN luidde het jaar maandag al uit met de oudejaarsconference van Arie Koomen. De tv-registratie van de conference UIT werd door 691.000 kijkers (madl: 9.7%) bekeken. De cabaretier, bekend van Arie & Silvester en De Lama’s, zette belangrijke gebeurtenissen van het afgelopen jaar tegenover kleinere, opvallende nieuwsberichten. “Het is ontzettend eervol om dit jaar een oudejaarsconference te mogen doen en natuurlijk leuk dat UIT twee dagen eerder gepland staat dan de shows van Youp en Guido“, reageert Koomen. “Mijn show is elk geval wel gegarandeerd Last Christmas-vrij.

RTL Boulevard (RTL4, 18:35) – Voor het eerst praatte Georgina Verbaan maandag in RTL Boulevard over de veelbesproken beelden waarop zij zoenend te zien is met haar Noorderlicht-collega Pieter van der Wielen. “Ik heb me bewust buiten de hele discussie gehouden“, vertelt Georgina aan RTL Boulevard. “Anders hou je alles alleen maar zelf in stand.” De actrice heeft een moeilijke periode achter de rug: “Dat je door sommige mensen voor hoer wordt uitgemaakt was wel tamelijk onbetamelijk en ook erg kwetsend. Ik vertrouw ook nog steeds zeker niet iedereen, maar het gaat steeds beter.” RTL Boulevard trok maandag 1.137.000 kijkers (madl: 23.4%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen