Javier Guzman: ‘Show zonder reclame bij Veronica’

De theatershow Delirium van cabaretier Javier Guzman is donderdag zonder reclameonderbrekingen te zien bij Veronia. Dat vertelt Javier vandaag in De Telegraaf. Javier tekende onlangs een contract bij Veronica. “Dat die omroep mijn show reclameloos gaat uitzenden, draagt bij aan mijn goede gevoel over deze stap“, vertelt de komediant over zijn contract. “Ze tonen ermee aan dat ze me serieus nemen. Ik heb verder geen commerciële belangen, dit gaat puur om mijn mogelijkheden.”

Het is uniek dat een commerciële zender als Veronica een programma niet onderbreekt voor de noodzakelijke reclame. Voor Javiers Delirium maakt ze een uitzondering. “Het was voor mij ook wel een dealbreaker, moet ik zeggen. Dat ze dit doen, zegt heel wat.

Veronica wil een nieuwe comedyimpuls aan de zender geven. Javier zal daarom een aantal afleveringen van de stand-upcomedyshow Comedy Explosion gaan presenteren. “Daarbij heb ik voor later dit jaar nog een vrije opdracht gekregen om simpelweg een programma te maken. Vanuit mijn clubhuis, dit Comedy Theater in de Nes. Verder is het aan mij. Misschien ga ik een talkshow doen, of iets met een panel. Ik heb wel ideeën natuurlijk, een uitbreiding op Koken met Javier Guzman of zo, maar dat komt later dit jaar pas.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen