Gerard Joling avondvullend op Nederland 3 en SBS 6

Gerard Joling is zowel op Nederland 3 als SBS 6 avondvullend te zien op deze zaterdagavond. Bij de TROS is voor het eerst een registratie van het Toppers-concert te zien, terwijl bij de commerciële concurrent het jaarlijkse Kinderen Dansen op het IJs te zien is. “Het is een registratie van het grootste over de top- spektakel van Nederland“, zegt de TROS over de uitzending. Ook SBS heeft hoge verwachtingen: “De succesvolle show van vorig jaar trok op het hoogtepunt 1,6 miljoen kijkers.

De Toppers oude formatie zijn vanavond om 20.30 uur op Nederland 3 te zien met het concert dat eind mei plaatsvond in de ArenA. “Het concert staat bekend als het grootste meezingspektakel van Nederland: de ArenA wordt omgetoverd tot een grote kroeg, waar alle liedjes luidkeels worden meegezongen. Oude en nieuwe hits komen voorbij, allemaal gegoten in medleys“, aldus de TROS. Voorbij komen onder meer ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’, ‘Big City’ en ‘Och, was ik maar’.

Samen met Nance presenteert Gerard Joling tegelijkertijd op SBS 6 Kinderen Dansen op het IJs. “Opnieuw binden zes kinderen van bekende Nederlanders de schaatsen onder voor het programma Kinderen Dansen op het IJs. Jan Bauer, Maxim Froger, Anna Hulzebosch, Floris van der Toorn, Daan Wilting en Carlijn van Leeuwen vertonen hun schaatskunsten aan het Nederlandse publiek. De kinderen doen dit om aandacht te vragen voor het Nelson Mandela Kinderfonds.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen