Arthur Japin maakt debuut als tv-presentator

Schrijver Arthur Japin maakt zijn debuut als televisiepresentator vanavond op het meest bekeken televisienet van Nederland. Samen met vast panellid en cabaretier Thomas van Luyn presenteert hij op Nederland 1 de nieuwe komische quiz QI. Arthur Japin is blij met zijn rol als presentator van deze quizshow. “Mijn rol is die van alwetende spelleider met een grillige macht over de puntentoekenning die de panelleden moet aanzetten tot bijzondere en onverwachte antwoorden“, vertelt Arthur Japin.

QI, ofwel Quite Interesting, is een nieuwe comedy quiz van de VARA. QI is de enige comedy quiz waar niet alleen de juiste, maar vooral de meest interessante en geestige antwoorden punten opleveren.

Elke week ontvangt Arthur Japin zijn vaste panellid Thomas van Luyn en drie andere cabaretiers waaronder Diederik van Vleuten, Sara Kroos, Ronald Goedemondt, Jetty Mathurin, Richard Groenendijk en Claudia de Breij. “De vragen die Arthur Japin stelt zijn misleidend en prikkelen de fantasie“, aldus de VARA. “Antwoorden die voor de hand liggen leiden tot strafpunten, maar originaliteit wordt beloond.”

Elke aflevering vertrekt vanuit een thema; van oorlog tot geloof, van zintuigen tot geld en ontdekkingen. QI is een coproductie van de VARA en Blue Circle. De quiz is vanavond om 22.00 uur te zien op Nederland 1.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen