Eva van der Gucht mogelijk met programma voor VARA

Actrice Eva van der Gucht, bekend van de succesvolle NET 5-serie S1ngle, gaat mogelijk een televisieprogramma voor de VARA maken. Dat vertelt Eva van der Gucht in weekblad Viva. In het nieuwe programma dat ze aan het voorbereiden is – er moet nog een definitieve beslissing worden genomen – zal zij Nederlanders een spiegel voorhouden. Veel wil ze er nog niet over kwijt behalve dat de humor zeker niet cynisch zal zijn. “Mijn levensmotto is: liever naïef dan cynisch“, vertelt de actrice.

Eva van der Gucht: “Naïviteit is niet dom, maar juist een gave. Hoeveel mensen staan gewoon open voor wat er komt? Meestal hebben we direct een oordeel klaar, en vaak komt dat oordeel voort uit een negatieve blik. Zelf ben ik ook niet vrij van cynisme. Helaas, ik ben er niet trots op.

Zoekend naar een voorbeeld, komt zij uit op het zingen van Fatima Moreiro de Melo op het Gouden Televizier-ring gala. “Ik moest er om lachen hoor. Heel gevat van presentatrice Chantal Janzen die na Moreiro’s optreden zegt: wat kan ze goed hockeyen, hè, die meid! En tegelijk vind ik het ook heel Nederlands. Jezelf beter voelen door een ander naar beneden te halen. Het zou zoveel grootser van Chantal zijn geweest als ze ze deze kans voor open doel had laten liggen.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen