461.000 kijkers voor S1ngle


De kijkcijfers van dinsdag 30 december 2008 (SKO)

http://www.mediacourant.nl/images/images/1015_Single.jpgS1ngle (NET5, 20:30) – De voorlopig laatste aflevering van de Nederlandse komedieserie S1ngle werd dinsdag door 461.000 kijkers (madl: 6.7%) bekeken. In het nieuwe seizoen keert S1ngle terug op televisie. Actrice Eva van der Gucht (foto) is blij met het succes. “Ik ben ambitieus, werk heel hard, maar dat doe ik niet voor een carrière“, bekent ze. “Dat doe ik omdat ik van entertainen houd. Ik vind het geweldig dat S1ngle zulke hoge kijkcijfers heeft, maar entertainen blijft uiteindelijk entertainen.”

In Eva’s klas zaten Carice van Houten en de jongens die men nu kent als de Ashton Brothers. Het feit dat de één nog meer succes heeft dan de ander, verandert de vriendschap niet. In Viva: “Nee, dat zie ik niet gebeuren. We houden elkaar met beide benen op de grond. Natuurlijk vind ik het te gek om de verhalen van Carice uit Hollywood te horen. Hoe was het nou om met Jude Law te spelen, want we hebben het wel over een lekker ding. Maar Carice wil even graag weten hoe het ons is vergaan. Werk is niet de hoofdmoot. We praten over van alles, over liefdes, familie, ouders, eten, op vakantie gaan.

Flow (NPS, 21:03) – Scenarist Franky Ribbens beschouwt de nieuwe serie Flow, die dinsdag met 93.000 kijkers (madl: 1.3%) van start ging op Nederland 3, als zijn kindje. “Ik wilde een serie met muziek maken“, vertelt Franky in Televizier. “Vroeger toen ik klein was, keek ik altijd naar de serie Fame en ik vond de energie van die mensen zo mooi. Voor de research voor Flow ben ik daarom als eerste langs dat soort scholen gegaan. Dat werd gek genoeg niet wat ik ervan verwachtte. Ik vroeg de leerlingen naar hun ultieme wens, maar ze bleken alleen maar in het achtergrondkoortjevan Britney Spears te willen staan. Er was geen passie. Toen ben ik de hiphop-en rapkant opgegaan. Daar vond ik wél mensen met creatieve energie. Vandaar de naam Flow: een samenkomst van harmonie, concentratie en klank.

Mr. Nanny: Ein Mann Für Mamma (RTL8, 20:30) – Linda de Mol werd door de Duitse televisiezender ZDF gevraagd om één keer per jaar in een televisiefilm mee te spelen. Haar eerste televisieprent kwam in het najaar van 2006 in Duitsland op de buis onder de naam Mr. Nanny. “Het is suikerzoet“, vertelde Linda destijds. “Je moet eigenlijk denken aan de Bouquetreeks, maar dan beter geschreven. Het is prachtig gefilmd en lijkt wel op een commercial. De romantische film werd dinsdag door 490.000 kijkers (madl: 7.0%) bekeken op RTL 8. Slechts eenmaal eerder was Mr. Nanny te zien op de Nederlandse televisie. In december 2006 trok de uitzending 489.000 kijkers naar Tien.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen