Dyanne Beekman gaat presenteren voor RTL 4

Foto: Wouter van den BrinkDyanne Beekman gaat een programma presenteren voor RTL 4. Daarmee keert ze niet meer terug bij haar oude werkge- ver NET 5. Dat meldt De Telegraaf dit weekeinde. Dyanne stopte in maart van dit jaar per direct met NET 5’s Passion for Fasion omdat ze moest herstellen van een zware hersenschudding. De opvolging van Jennifer Hoffman bij NET 5 blijkt nu definitief. Dyanne Beekman zal voor RTL 4 het programma Wat Je Ziet Ben Je Zelf presenteren. Deze serie start op woensdag 11 maart.

Het is de bedoeling dat Dyanne in het programma relaties nieuw leven inblaast door modetips. In De Telegraaf: “Iedereen met een vaste liefde herkent dat. Sommige zaken in het uiterlijk verslonzen in de tijd. Vrouwen zitten ’s avonds in joggingbroek op de bank, mannen dragen al vijftien jaar dezelfde spijkerbroek. Terwijl in het begin van de relatie heel veel aandacht werd besteed aan het uiterlijk. Ik wil dat gevoel terugbrengen, er voor zorgen dat partners elkaar weer aantrekkelijk vinden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen