Drie Lama’s gaan verder in AVRO-programma Budget TV

Foto: Manon van der ZwaalDrie van de vier Lama’s, die zondag in Breda afscheid namen, gaan toch verder met het maken van een tv-programma. Vanaf maart 2009 zijn ze te zien in het programma Budget TV. Dat meldt RTL Boulevard vandaag. Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Ruben Nicolai zetten hun samenwerking voort na het stoppen van de Lama’s. De vierde Lama, Jeroen van Koningsbrugge, geeft de voorkeur aan overige projecten. Budget TV, een programma van de AVRO, stoelt niet op improvisatie.

Waar het bij de Lama’s draaide om improvisatie, zal dat bij het nieuwe programma niet het geval zijn. De tv-reeks zal gaan over een televisiestation dat moeite heeft om de financiën op orde te houden. De drie voormalige Lama’s zullen verschillende typetjes gaan spelen. Budget TV wordt vanaf 20 maart uitgezonden bij de AVRO.

Tijl Beckand na het laatste theateroptreden: “Ik heb het gevoel alsof ik net iemand heb begraven. Iemand die een heel gelukkig leven heeft gehad, maar ineens weg is. We gaan nu met iets nieuws beginnen, maar als dat niet lukt hebben we altijd De Lama’s nog. Wie weet komen we dan wel terug.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen