Zondagskrant Telegraaf gaat naar tabloid

De Telegraaf op Zondag verschijnt vanaf januari 2009 op tabloidformaat. Ook op zaterdag stapt de krant deels over op halfformaat. Dat meldt het ANP vandaag. De pagina Privé en het huidige katern TV Weekeinde worden op zaterdag gevoegd in een nieuw katern. “We willen graag er- varing opdoen met het nieuwe formaat“, zegt directeur Frank Volmer. “We doen het voor onze adverteerders en voor onze lezers die daarmee meer ruimte overhouden in bed als ze de zondags- krant daar lezen.

Toch is hij voorzichtig met het huidige ‘dna’ van de krant. “Het huidige broadsheetformaat past gewoon erg goed bij de verschillende katernen waar De Telegraaf uit bestaat. Op zondag is de krant echter iets dunner en kunnen we het dna ook op tabloidformaat behouden.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen