Wendy van Dijk gastjurylid in So You Think You Can Dance

Wendy van Dijk is vanavond gastjurylid in de zesde liveshow van So You Think You Can Dance op RTL 5. Het is niet bij iedereen bekend, maar Wendy begon haar carrière als danseres. “Ik ben zeer onder de indruk van het danstalent in Nederland“, vertelt Wendy van Dijk. “Ik vind So You Think You Can Dance een geweldige show waar ik graag medewer- king aan verleen. Als oud-danser weet ik hoe dansen het ultieme doel in je leven kan zijn. Dat herken ik ook in deze acht getalenteerde dansers.

Na haar dansopleiding tourde Wendy met het ballet van Lee Towers, was ze te zien in het showballet van tv-programma’s als ‘Showmasters’, ‘Wedden Dat?’ en ‘De Nu Of Nooit Show’ en danste zij drie jaar in het theater bij de ‘André van Duin Revue’. Het hoogtepunt in Wendy’s danscarrière was de anderhalf jaar durende tournee met zanger Haddaway, waarbij ze de hele wereld over reisde. In ‘So You Think You Can Dance’ geeft ze kritisch maar rechtvaardig commentaar richting de overgebleven acht dansers.

Tijdens deze liveshow is er ook een spetterend optreden van de danssensatie ‘Burn the Floor’. Dit Australische dansgezelschap met internationale bezetting overrompelt met een wervelende show. ‘Burn the Floor’ brengt een ongekend spetterende mix van ballroom en latin dance in de breedste zin van het woord.

Op donderdag 11 december is de finale van ‘So You Think You Can Dance’. Dan wordt duidelijk wie als de meest favoriete danser of danseres naar huis gaat met een gerenommeerde dansopleiding naar keuze in het buitenland, een geldbedrag van 20.000 euro én een rol in de musical ‘Footloose’.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen