Valerio Zeno nieuwe presentator ‘Je zal het maar hebben’

Valerio Zeno is de nieuwe presentator van Je Zal Het Maar Hebben.  Dat laat een zegsvrouw van BNN vandaag weten. Het nieuwe gezicht van BNN neemt de presentatie over van Ruben Nicolai, die de vorige twee reeksen presenteerde maar nu voor de AVRO gaat werken. “Dat ik Je Zal Het Maar Hebben mag over- nemen van voorgaande presentatoren Patrick Lodiers en Ruben Nicolai is niet alleen een grote eer, maar ook een goede kans voor mij om mezelf te ontwikkelen“, zegt Valerio.

Valerio vervolgt: “Met kritische vragen, maar ook met een dosis humor, want het moet natuurlijk niet saai worden. Het presenteren van Je Zal Het Maar Hebben is een nieuwe uitdaging die ik graag met beide handen aangrijp!

In Je Zal Het Maar Hebben staan de meest uiteenlopende kwalen centraal waar een taboe op rust. Aan sommige ziektes ga je dood, met andere moet je maar zien te leven. Valerio praat wekelijks open en eerlijk met jongeren over hun aandoening. Je Zal Het Maar Hebben is vanaf maart te zien bij BNN op Nederland 3.

Het is mooi dat nieuw talent  zich kan presenteren in deze gekende BNN titel. Valerio is zo’n nieuw talent en een waardige opvolger van Ruben en Patrick“, aldus Directeur TV Pim Castelijn.

Naast Je Zal Het Maar Hebben is Valerio vanaf komend voorjaar te zien in een nieuwe reeks van Try Before You Die. Vanaf 17 december speelt hij vijf weken lang een gastrol in BNN’s soap ONM.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen