‘Van Der Vorst Ziet Sterren’ nieuw bij RTL 4 (update)

Peter van der Vorst komt vanaf januari met het nieuwe tv-programma Van Der Vorst Ziet Sterren op RTL 4. Hierin komt Van der Vorst wekelijks thuis bij sterren, maar ook op sets van films en series. Dat meldt RTL Nederland vandaag. Het programma, geproduceerd door Paul de Leeuws EVA TV, is vanaf half januari te zien. Peter van der Vorst: “Ik verheug me er erg op om dit programma samen met EVA te gaan produceren. Het is ’n nieuw en bruisend bedrijf dat op een originele manier televisie maakt.

Peter van der Vorst is vanaf half januari te zien in Van Der Vorst Ziet Sterren. “Ik weet zeker dat ik veel profijt zal hebben van de creatieve en artistieke input van Paul de Leeuw en co. Ook ben ik erg blij dat RTL 4 wederom het vertrouwen in me uitspreekt door me te laten doen wat ik het liefst doe: interviews en reportages maken.

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL 4: “Peter interviewde in ‘De 10’ en ‘Pulse’ al vele bekende wereldburgers, waaronder Madonna, Alicia Keys, Cindy Crawford, Harrison Ford, Tom Hanks, Dennis Rodman, O.J. Simpson, Madeleine Albright, Cherie Blair en Victoria Beckham. Ook kwam hij over de vloer bij Nederlandse sterren als Andre van Duin, Frans Bauer, Jan Smit en André Rieu. En hij drong zelfs door tot het torentje van Jan Peter Balkenende en de paleizen van koningin Beatrix. Wij kijken ernaar uit om zijn nieuwe ontmoetingen uit te zenden, net als dat we uitkijken naar de samenwerking met En Vele Anderen.

Stef Collignon, algemeen directeur En Vele Anderen: “Met de komst van Peter van der Vorst bij En Vele Anderen hebben wij een ervaren televisiemaker in huis gehaald die meedenkt over nieuwe formats voor zichzelf en anderen. Dat is nu uitgemond in een sterk format waarin hijzelf op zijn welbekende intelligente en licht ironische manier zaken ontlokt aan beroemdheden die ze nog niet eerder hebben verteld.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen