Plannen voor Nederlandse Tatort

De regionale omroepen hebben plannen voor een Nederlandse variant op de Duitse krimireeks Tatort. Dat meldt De Telegraaf vandaag. In Duitsland wordt de tv-serie al vele jaren wekelijks wisselend door regionale omroepen gemaakt. Initiatiefnemer Ton Mallo van Omroep Gelderland: “Ik kan me voorstellen dat elke omroep straks op zaterdagavond zo’n regiokrimi uitzendt. De ene keer speelt die in de eigen provincie, de week erna kun je kijken naar een zaak elders in het land.

De omroepen hebben inmiddels producent NL Film & Tv benaderd voor het plan. Voor de eerste serie is 1,8 miljoen euro nodig. “Dat is voor ons veel geld. De streefdatum van de eerste uitzending is september 2009.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen