NOS: ‘Nieuwe act of vervanger Gerard Joling’

De NOS is naarstig op zoek naar een oplossing voor de Nederlandse inzending naar het Eurovisie Songfestival nu Gerard Joling definitief niet met Gordon en Rene Froger naar Moskou wil. “We hebben twee opties“, schetst NOS-directeur Gerard Dielessen in het Algemeen Dagblad. “Misschien moeten we op zoek naar een andere act. Maar ik sluit niet uit dat Gerard Joling door een andere artiest wordt vervangen en we gewoon De Toppers daar naar toe kunnen sturen.

Critici stellen dat de NOS nooit in zee had moeten gaan met De Toppers. “Ik vind het flauw om achteraf te zeggen: dat hadden we niet moeten doen. We hebben er van tevoren goed over nagedacht. Toen we voor De Toppers kozen, wisten we dat we er een hoop gratis gedoe bij zouden krijgen. Maar dit kon niemand voorspellen.

Gerard Joling zelf is vandaag naar het buitenland vertrokken, meldt De Telegraaf. De komende tijd worden er daarom, volgens zijn manager, geen gesprekken gevoerd. Wanneer Gerard terugkeert is ook niet bekend. Hij moet op 21 november weer een liveshow van Popstars presenteren. Vrijdag is het Domino Day, dus is de talentenjacht een weekje niet te zien.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen