Gordon: ‘Gerard Joling moet uit mijn leven’

Zanger Gordon hoeft voormalige vriend en collega Gerard Joling niet langer te zien. Dat vertelde Gordon vanochtend in Goedemorgen Nederland. De breuk van het duo, dat grote successen boekte met de Toppers en Joling & Gordon Over De Vloer, lijkt nu definitief. “Ik ken geen haat. Dat hoort ook niet bij boeddhisme“, verduidelijkt Gordon. “In principe heb ik Gerard al vergeven. Het is wel zo dat er bepaalde mensen zijn die beter niet meer in je leven kunnen komen, omdat het slecht voor je is.”

Gordon neemt het Gerard kwalijk dat hij bepaalde uitspraken heeft gedaan, die uiteindelijk geleid hebben tot het einde van de Toppers in de oude vorm. Gordon: “Ik zeg hiermee dat Gerard niet meer een onderdeel van mijn leven moet zijn, omdat het slecht voor me is. Dat vind ik heel jammer.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen