BN’ers spreken steun uit aan Unicef in RTL Boulevard

RTL 4 zit midden in de Unicef-week. Verschillende programma’s staan stil bij de nieuwe campagne ‘Schoon Water Voor Elk Kind’. Het hoogtepunt van deze themaweek is de speciale uitzending ‘RTL Boulevard For Unicef’ op vrijdag 14 november. Hiervoor heeft Boulevard onder meer een clip gemaakt waarin BN’ers zoals Dinand Woesthoff, Gerard Joling, Jeroen Pauw, Guus Meeuwis, Nicolette van Dam en Linda de Mol hun steun voor Unicef uitspreken. De special is om 18.35 uur zien.

De RTL Boulevard special is vrijdag om 18.35 uur te zien. “De gemiddeld 1 tot 1,2 miljoen kijkers van ‘RTL Boulevard’ zien vrijdag onder meer Unicef-ambassadeur Paul van Vliet in de studio aanschuiven. Hij heeft voor Unicef het boek ‘Kinderen Van De Wereld’ gemaakt, waarin veertig bekende schrijvers en theatermakers reageren op veertig foto’s van kinderen uit de hele wereld. Koningin Beatrix schreef het voorwoord hiervan en de opbrengst van het boek gaat naar Unicef-projecten over de hele wereld.”

Ook Estelle Gullit, Jeroen Krabbé en Claudia de Breij leveren een bijdrage.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen