Dries Roelvink trapt in Bananasplit-val

Dries Roelvink is met boter en suiker in een Bananasplit-grap van Frans Bauer getrapt. “Ze hadden me wijsgemaakt dat Gordon, na alle Toppers-perikelen, niet meer welkom was in Moskou. Of ik, naast Rene Froger en Jeroen van der Boom, in zijn plaats wilde gaan. Dat klonk me als muziek in de oren“, vertelt hij in De Telegraaf. Het was geloofwaar- dig, zo vertelt Dries. “Ik was uitgenodigd voor een gesprek bij de NOS. Aan tafel zaten ook een tolk en een Russisch afgevaardigde.

Hij lichtte toe waarom Gordon niet gewenst was: “We houden in Moskou niet van roddelen.”

Dries geloofde het allemaal. “Zelfs toen we na afloop van het gesprek proostten met wodka en ik door de Rus ’Kameradski Dries’ werd genoemd, verkeerde ik in de veronderstelling dat het allemaal in kannen en kruiken was. Maar toen ik daarop Frans Bauer stikkend van de lach binnen zag komen, wist ik dat ik in het ootje was genomen.

Bananasplit is in 2009 te zien bij de TROS op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen