Wytske Kenemans presenteert RTL 5-show Wipeout

Wytske Kenemans, bekend van een aantal belspelprogramma’s op televisie, wordt de presentatrice van het kostbare programma Wipeout op RTL 5. Ze vertrekt deze donderdag naar Argentinië voor de opnamen. Dat heeft Wytske bekendgemaakt op Radio 538. Volgens Wytske heeft ze wel meer ervaring dan het presenteren van belspellen. “Ik heb meer dan dat gedaan. Snow Magazine en Nederland in Ontwikkeling. Nu dan Wipeout: apekooien to the extreme, met spectaculaire uitglijders.

Volgens Wytske is Wipeout een spectaculaire show. “Het is een heel heftig parcours wat dus tien Nederlanders en tien Belgen af moeten leggen. Het doet me denken aan Mario Brothers: van die grote ballen in het water waar ze overheen moeten springen. Het is niet de Belgen tegen de Nederlanders, maar het gaat om de individuen. Het zijn heftige opdrachten. De kans dat je in het water of in de modder valt, is zeer aanwezig. Uiteindelijk kan de winnaar 10.000 euro winnen.”

Deze donderdag vliegt Wytske naar Argentinië. “Ik heb de zenuwen in mijn lijf. Ik ga negen weken naar Argentinië. Daar wordt het opgenomen. Daar is het parcours. Het had in Nederland gekund, maar het is zo’n ontzettend kostbaar park. Daar zijn bovendien de camera’s al goed opgesteld. Het is echt bedoeld voor televisie. Er zijn al 17 landen die daar naar toe gevlogen zijn om een programma op te nemen.”

Toen Wytske voor de presentatie werd gevraagd, was ze direct enthousiast. “Je moet even kijken bij Wipeout op Youtube. Dan krijg je een voorproefje wat andere landen gedaan hebben. Ik kreeg het te zien bij mijn eerste screentest en ik heb zo ontzettend gelachen. Ik heb erg veel zin om te gaan en om het te presenteren.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen