Televisiekok Rudolph van Veen terug bij RTL 4

Televisiekok Rudolph van Veen keert vanaf vrijdag 31 oktober terug bij RTL 4 met het culinaire reisprogramma The Taste Of Life, een zoektocht naar smaak in de breedste zin van het woord. Dat laat een woordvoerster van RTL 4 weten. Samen met televisiepresentatrice Stella Gommans reist Rudolph dit seizoen de wereld over op zoek naar gerechten, lokale gebruiken en gastronomische geheimen. The Taste Of Life was in het voorjaar te zien bij NET 5, maar scoorde er magere kijkcijfers.

Terwijl Rudolph zich in The Taste Of Life vooral richt op de culinaire hoogstandjes ter plaatse, bekijkt Stella andere bezienswaardigheden in de omgeving. Tijdens deze serie gaat het duo op in de smaak van onder andere Florence, Bali, New York, Stockholm, Malta en Sydney. “De opgedane inspiratie gebruikt Rudolph uiteraard bij het maken van verrassende gerechten in de eigen keuken thuis.”

The Taste Of Life is onderdeel van een cross-mediaal platform van Miele Nederland. Zo is er een magazine, een interactief webplatform, kookboeken en sinds 10 september 2008 een Culinair Instituut waar onder andere The Taste Of Life-workshops en master-classes worden georganiseerd.

The Taste Of Life is vanaf vrijdag 31 oktober wekelijks om 16.35 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen