Irene Moors wil 5 Uur Show met Caroline Tensen

Irene Moors (foto) wil samen met haar vroegere collega Caroline Tensen de 5 Uur Show nieuw leven inblazen. Ze wil het liefst ‘om en om’ presenteren, maar wel met een gezamenlijke uitzending op vrijdag. Dat vertelde RTL 4-gezicht Irene Moors vanochtend op Radio 538. “Het is toekomstmuziek, maar als jij denkt dat het een leuk plan is moet ik het maar versnellen“, vertelde Irene Moors aan Edwin Evers. “Als er veel leuke reacties komen natuurlijk helemaal. Ik ga er ineens alles aan doen.”

Irene Moors opperde het idee om de 5 Uur Show nieuw leven in te blazen deze week in NCRV Gids. “Ik hoor net dat het op internet is gezet“, vertelde Irene vanochtend op Radio 538. “Het staat zelfs in de krant. Ik moet er vreselijk om lachen. Ik heb een interview gegeven aan NCRV Gids, een maand of twee geleden. Ze vroegen wat ik nog in mijn leven wilde. Ik zei: ‘Nog even twee jaar Life & Cooking, want ik wil die tien jaar opmaken. Ook wil ik nog wat leuks doen met Carlo op vrijdagavond. Daarna lijkt het me nog wel eens leuk om dan ooit nog eens met Caroline Tensen de 5 Uur Show te doen’. Ik begrijp de paniek die nu ontstaat eigenlijk helemaal niet.”

Een 5 Uur Show samen met Carlo Boszhard is geen optie, zegt Irene. “Dat wil Carlo niet. Hij zit in een heel ander programma en vindt andere dingen leuker.

Irene zou de terugkeer van de show graag afwisselend presenteren met Caroline. “Caroline en ik hadden zoiets dat we dat gingen afwisselen. De ene dag zij en de andere dag ik, en op vrijdag samen. Het is heel erg toekomstmuziek. We hebben dat op een strand bedacht ergens in Spanje. Het is waar, maar het lijkt nu net of we dat morgen willen. We zitten allebei nog in zoveel andere projecten, maar het lijkt me wel ontzettend leuk. Bovendien was het een enig programma.”

Een terugkeer van De 5 Uur Show zou dus gaan om een soloproject. “We hebben het hier niet over duopresentatie, want ik presenteer samen met Carlo. Het is een soort gedeeld gebeuren. Dus ik hoef niet na te denken over wie naast mij zit. Ik ben een duo met Carlo, dat kan niet anders. Carlo presenteert natuurlijk met Nicolette het ‘Wedden dat ik het kan?’-programma, maar dan presenteren ze om en om.

Wij presenteren Life & Cooking natuurlijk echt samen. Het is sowieso liefde en vijftien jaar naast elkaar zitten. We zijn totaal anders, maar ook weer hetzelfde. Hij kan wat ik niet kan en andersom. Wij vinden elkaar lief, leuk en voelen allebei zelf wanneer het programma de leuke kant opgaat.”

De aandacht voor het idee om de 5 Uur Show nieuw leven in te blazen, zet Irene aan het denken. “Nu het zoveel aandacht heeft, ga ik er nog even over nadenken.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen