Wilfred en Johan maandag terug met voetbalshow

Presentator Wilfred Genee en analyticus Johan Derksen keren aanstaande maandag 29 september terug met een wekelijkse talkshow over voetbal op RTL 7. Dat laat een woordvoerder van het televisiestation vandaag weten. In een nieuwe studio en met een nieuwe titel, ‘Voetbal International’, blikken zij terug op het voetbalweekend. Wilfred Genee: “Met de terugkeer van het programma op de maandagavond en de kritische noot van Johan is alles in voetballandschap weer zoals het was.”

Samen met René van der Gijp bespreken Wilfred en Johan bij RTL 7 alle verrichtingen op en rond het voetbalveld in hun talkshow. Ook kijken de heren vooruit naar wat op stapel staat bij Oranje en in de Champions League, UEFA Cup, Eredivisie, KNVB Beker, de Jupiler League en de buitenlandse competities.

De show is om 21.30 uur te zien. “Het voetbalseizoen is nu pas echt begonnen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen