Mark van Eeuwen maakt presentatiedebuut bij RTL 4

Mark van Eeuwen, acteur in Goede Tijden Slechte Tijden, gaat bij RTL 4 zijn presentatiedebuut maken. Hij wordt het nieuwe gezicht van het woonprogramma Vrienden Houden Huis op RTL 5, dat in oktober haar vierde seizoen ingaat. Dat laat een zegsvrouw van RTL vandaag weten. “Mark ontfermt zich over nietsver- moedende huiseigenaren, die voor twee dagen hun huis moeten verlaten. Hun vrienden werken zich vervolgens in het zweet om het huis een nieuwe inrichting te geven“, vertelt ze.

Echter, dit seizoen krijgt niet alleen het huis een restyling, ook de bewoners zelf krijgen een geheel nieuwe look. Hoogtepunt is het moment waarop deze vernieuwde bewoners oog in oog komen te staan met hun nieuwe interieur, dat samengesteld is door interieurdeskundige Monique van der Reijden.

In de eerste aflevering van het vierde seizoen, dat op zondag 5 oktober van start gaat, is te zien hoe de tweeling Jordi en Nicky het huis van hun vader Harry en zijn vriendin Mirjam onder handen nemen. De uitzending is te zien tussen 19.00 en 19.30 uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen