Wendy van Dijk: ‘Teleurgesteld over lage kijkcijfers’

Wendy van Dijk is teleurgesteld over de lage kijkcijfers van haar nieuwe show Million Dollar Wedding (foto) op RTL 4. Er keken zaterdagavond slechts 412.000 kijkers naar het romantische Eyeworks- programma. “Het is heftig en we zijn ook teleurgesteld“, reageert de presentatrice vandaag in De Telegraaf. “We luisteren nu goed naar wat mensen zeggen. We moeten leren. Het is een risico om met een concept te komen wat alleen nog op papier is uitgetest. Ik denk dat we nu wel weten wat er aan schort.”

Wendy van Dijk weet wat er mis is met Million Dollar Wedding. “De mensen hebben door een lange auditieronde geen binding kunnen ontwikkelen met een paar en het was ook niet duidelijk hoe je kon vaststellen of iemand deel uitmaakt van een droompaar. Kijk bij Idols kon iedereen zelf horen of er zangtalent was of niet. Nu ontbrak een selectiecriterium. Dat is iets waar RTL en Eyeworks van kunnen leren.

De liveshows moeten het goed maken. “Er zijn acht paren. Het wordt nu erg leuk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen