Gouden Televizier-Ring: ‘Publiek stemt weer massaal’

Het publiek stemt ‘massaal’ op de prestigieuze televisieprijzen die tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala worden uitgereikt. “Het loopt storm op de website televizier.nl. Op dit moment zijn al ruim 70.000 stemmen uitgebracht“, zegt hoofdredacteur Peter Houben van het tv- blad Televizier. “Daarmee breken we het record van vorig jaar nu al, en er kan nog twee weken gestemd worden! Het leeft weer enorm onder het publiek nog nooit eerder zijn er zo snel zo veel stemmen uitgebracht“, zegt Peter.

De 43ste editie van het gala van de Gouden Televizier-Ring komt rechtstreeks uit koninklijk Theater Carré. AVRO-gezicht Frits Sissing presenteert de liveshow waarin de belangrijkste televisieprijzen van het jaar worden uitgereikt.

In de live-show worden de genomineerden dit jaar flink in het zonnetje gezet. Het redactieteam werkt inmiddels aan een aantal verrassingen. Wie de felbegeerde televisieprijzen gaan uitreiken wordt nog geheim gehouden. Vorig jaar ontving actrice Inger Nilson, die jaren lang in de huid kroop van Pippi Langkous, nog een staande ovatie bij de uitreiking van de Gouden Stuiver voor een jeugdserie.

Eindredacteur Gerben Bakker: “Dit jaar is het productieteam er wederom in geslaagd om een internationale jeugdheld naar Nederland te halen. Nee, we kunnen echt nog niet zeggen wie dat is. Dat houden we stil tot de liveshow op 24 oktober aanstaande.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is op 24 oktober te zien op Nederland 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen