Wendy van Dijk genomineerd voor Het Lelijk Ding

Wendy van Dijk (foto), dj Giel Beelen en Nicolette van Dam zijn opvallende namen bij de nominaties voor Het Lelijk Ding. Deze publieksprijs is in het leven geroepen door Veronica Magazine als tegenwicht voor de vele lovend bedoelde mediaprijzen. “Het drietal is samen met negen andere presentatoren genomineerd in de categorie slechtste tv-presentator“, zegt een woordvoerder van het tv-blad. “Bij de tv-programma’s zijn onder meer Mooi! Weer de Leeuw en De Lama’s genomineerd.

Ruud de Wild is zowel genomineerd in de categorie slechtste radiopresentator als in de categorie slechtste radioprogramma (Ruuddewild.nl). Het Lelijk Ding is de prijs voor het slechtste tv-programma, de slechtste tv-presentator (m/v), het slechtste radioprogramma en de slechtste radiopresentator (m/v).

Alle genomineerden zijn de laatste weken door bezoekers van veronicamagazine.nl bepaald. Zij bepalen ook wie uiteindelijk Het Lelijk Ding wint door op de site hun stem uit te brengen. De prijswinnaars worden medio oktober bekendgemaakt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen