RTL 4-baas Erland Galjaard waarschuwt roddelbladen

Programmadirecteur Erland Galjaard (foto) van RTL 4 heeft de roddelbladen gewaarschuwd niet langer foto’s van zijn privéleven te publiceren. Hij heeft de dagbladen dinsdag per fax laten weten dat hij de bladen zal dagvaarden, als zij toch wat publiceren. Dat vertelde hoofd- redacteur Evert Santegoeds van het populaire weekblad Privé dinsdagavond in Shownieuws. Erland heeft een relatie met zijn presentatrice Wendy van Dijk, maar is het zat dat zij samen intiem gefotografeerd worden.

Erland en Wendy duiken geregeld op in de roddelbladen, al dan niet gefotografeerd in intieme situaties. Galjaard wil dat deze media stoppen met deze foto’s. Hij beroept zich daarbij op zijn portretrecht. Volgens een RTL-woordvoerder betreft het een privézaak van Erland.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen