Oerlemans naar Nederland voor Million Dollar Wedding

Reinout Oerlemans (foto) komt terug uit Amerika om zich persoonlijk met het tv- programma Million Dollar Wedding te bemoeien, dat na drie slecht scorende afleveringen op RTL 4 een flop genoemd kan worden. Reinout landt donderdag in Nederland. “Reinout Oerlemans trekt het zich persoonlijk aan dat het niet goed gaat“, vertelt RTL-coryfee Albert Verlinde. “Hij komt nu uit New York teruggevlogen naar Nederland om zich echt met het programma te bemoeien om het tij te gaan keren.”

Programmadirecteur Erland Galjaard van RTL 4 is erg blij met de komst van Reinout, vertelt Albert. “Ik heb Erland Galjaard gesproken. Hij zegt: ‘Ik ben er hartstikke blij mee dat hij het doet. We hadden veel commentaar op hoe het geproduceerd was’. Hopelijk gaat Reinout een positieve invloed op het programma krijgen.”

Volgens Albert is het pijnlijk dat Eyeworks juist nu niet weet te knallen op RTL 4. “Het is een beetje pijnlijk omdat het het eerste programma is dat Eyeworks voor RTL maakt, nadat ze die hele toestand met die ijsoorlog hebben gehad.”

Eyeworks kwam tijdens de ijsoorlog met het programma ‘Sterren Dansen op het IJs’ op SBS, terwijl op RTL ‘Dancing on Ice’ te zien was. Sindsdien was er sprake van een verstoorde relatie tussen de twee partijen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen