Sybrand Niessen: ‘Tijd voor MAX lijkt op Koffietijd’

Martine van Os en Sybrand Niessen zijn vandaag voor het eerst te zien in het nieuwe middagprogramma Tijd voor MAX. Op Nederland 2 zullen zij samen iedere dag de actualiteit doornemen en gasten ontvangen. Het programma komt in de plaats van de talkshow met Loretta Schrijver, die een burnout heeft. Direc- teur Jan Slagter is blij met het nieuwe duo: “Ik ben blij dat we op zo’n korte termijn twee goede presentatoren voor dit voor ons zo belangrijke programma hebben kunnen vinden.”

Jan Slagter gelooft in de combinatie Martine en Sybrand. “Sybrand Niessen heeft deze zomer voor ons het vakantieprogramma De Groeten van MAX gepresenteerd, waar gemiddeld 1.3 miljoen mensen naar keken en heeft bewezen dat hij een groot kijkerspubliek kan trekken. Martine van Os werkt al een aantal jaren bij MAX en heeft met succes onder andere het tv-programma Appeltje voor de Dorst gepresenteerd.

Momenteel presenteert zij samen met Henk Mouwe het radioprogramma Wekker Wakker op Radio 5“, vertelt Jan Slagter over Martine. “Ik heb er alle vertrouwen in dat zij samen van het programma een groot succes zullen maken.”

De eerste uitzending van Tijd voor MAX is vanmiddag om 17.35 uur te zien. “We gaan een magazine maken dat een beetje aanvoelt als Koffietijd destijds bij RTL 4“, zegt Niessen. Hij maakte deze zomer zijn debuut bij de seniorenomroep. “De Groeten van MAX werd plotseling de zomerhit van 2008. Na een korte aanloopperiode keken er gemiddeld anderhalf miljoen mensen naar het consumentenprogramma over vakantieperikelen. Dat was natuurlijk een fantastische start voor mij.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen