André, Frans en Jan tekenen voor amusement TROS

André van Duin, Frans Bauer en Jan Smit hebben vandaag gezamenlijk gete- kend voor hun bijdrage aan het TROS Weekendamusement in het seizoen 2008/2009. Dat meldt een zegsvrouw van de TROS vandaag. “De TROS wil dit seizoen het ‘weekendamusement’ weer op de kaart zetten“, vertelt ze. De TROS heeft daar naar eigen zeggen de juiste mensen voor gevonden. “Met deze ‘grote drie’ op amusementsgebied is de om- roep overtuigd een miljoenenpubliek te kunnen boeien.”

André van Duin komt in het voorjaar van 2009 met een tv-versie van De Dikvoormekaar Show op de vrijdagavond. “Een halfuur verrassende humor van Nederlands grootste komiek, met als vast onderdeel nieuwe afleveringen van ‘Animal Crackers’.”

Verder zendt de TROS rond kerst ‘André van Duin’s Nieuwe Revue’ uit, zijn meest recente theatershow met onder meer Ron Brandsteder, een groots showballet en een live orkest. Bovendien mag de TROS de komende jaren exclusief de beroemdste sketches en liedjes uitzenden uit het beeldarchief van Van Duin.

Frans Bauer is vanaf februari 2009 te zien met Bananasplit op zondagavond. Bekende en onbekende Nederlanders worden door Frans en zijn team weer verrast door de verborgen camera. Met leuke, originele en smaakvolle grappen, in de traditie van de legendarische Ralph Inbar. Daarnaast zendt de TROS rond kerst de concerten uit die Frans Bauer en Marianne Weber begin december in Ahoy geven.

Na succesvolle seizoenen van Gewoon Jan Smit volgt nu de ‘palingsoap’ waarin Volendam, en natuurlijk Jan centraal staan. De kijker ziet hoe het echte leven op ‘de dijk’ is en ontdekt wie er schuil gaan achter de bekende namen Tol, Keizer en Smit.

Verder wordt Jan vaste teamcaptain in het nieuwe TROS-programma Te Leuk Om Waar Te Zijn, dat zijn vriendin Yolanthe Cabau van Kasbergen zal presenteren. De naam van de andere captain is nog niet bekend. De captains moeten, gesteund door een bekende gast, bepalen of een homevideo wel echt gebeurd is en ze moeten de afloop van filmpjes raden. Te Leuk Om Waar Te Zijn is vanaf zaterdag 11 oktober te zien bij de TROS op Nederland 3.

Als presentator blijft Jan te zien in Muziekfeest op het Plein. Met zijn muzikale vrienden gaat hij ook volgende zomer weer op reis in Jan Smit, De Zomer Voorbij.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen