SBS: ‘Staken Astro TV niet aan de orde’

SBS is niet van plan om de uitzendingen van Astro TV te staken. TROS Radar bracht maandag een onthullende uitzen- ding over astrotelevisie, waarna RTL direct stopte met de uitzendingen. Bij SBS denken ze daar niet aan. “Bij RTL had iemand zich als medium uitgegeven terwijl dat niet het geval was“, aldus een woordvoerder van SBS 6, dat Astro TV al lange tijd uitzendt. “Dan is het zichtbaar dat de selectieprocedure niet klopt. Bij ons zie ik vooralsnog geen aanleiding maatregelen te nemen.”

SBS 6 heeft al wel wat gedaan aan de tarieven. “Sinds afgelopen zaterdag hebben we die al aangepast, omdat we klachten kregen van mensen die niet in de uitzending kwamen maar wel moesten betalen“, vertelt de woordvoerder in dagblad DAG. “In plaats van een 0900-nummer waarvoor 1,30 euro per gesprek werd betaald, bel je daarom nu gratis met een 0800-nummer naar de studio. Mensen die bewust kiezen voor een privéconsult betalen nog steeds 80 cent per minuut.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen