Marjolein Keuning krijgt vaste rol in GTST

Actrice en musicalster Marjolein Keuning is vanaf maandag 20 oktober in een nieuwe rol te zien in de populaire soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ op RTL 4. Dat laat een zegsvrouw van RTL 4 vandaag weten. “We zijn enorm gelukkig met de komst van Marjolein. Ze is een aanwinst voor de serie en past uitste- kend in de rol waar we haar voor hebben uitgekozen. Ze is een bekend gezicht en een goede actrice“, reageert Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL 4, op de aanstelling.

Marjolein zal een belangrijk en bepalend personage gaan spelen. “De precieze invulling van haar rol blijft nog even geheim, maar zeker is dat haar komst naar Meerdijk voor een aantal inwoners van grote invloed zal zijn“, vertelt de zegsvrouw.

Marjolein Keuning is bekend van diverse musicals waaronder ‘Les Misérables’ en ‘Chicago’. Ze speelde in verschillende tv-series, waaronder ‘Onderweg Naar Morgen’ en ‘Vrouwenvleugel’ en presenteerde voor het muziekprogramma ‘Het Gevoel van’. Ze is getrouwd met operazanger Henk Poort en samen hebben ze twee dochters. Deze week begint Marjolein in Aalsmeer met de opnames van haar eerste scenes.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen