NOS-baas Laroes haalt uit naar NPS-serie ‘Obama 08’

Hoofdredacteur Hans Laroes van het NOS Journaal heeft maandag op zijn weblog scherp uitgehaald naar het dagelijkse NPS-programma Obama ’08. Hij ergert zich aan het feit dat er wél vijf speciale uitzendingen gemaakt zijn over Barack Obama en de Democratische Conventie, en niet over John McCain en de Republikeinse Conventie. “Ik begrijp niet dat niemand van degenen die er over gaan bij NPS en NPO, niet na 5 seconden heeft gezegd: ja maar, dat kan toch helemaal niet?

Hans Laroes voegt daaraan toe: “Als je Barack zegt moet je ook John zeggen.

Eindredacteur Carel Kuyl van Obama ’08 in De Volkskrant: “Ik word een beetje moe van al die meneertjes die overal wat van vinden. Laat Laroes lekker wat over zijn eigen programma zeggen. Dit was zo bijzonder dat we er aandacht aan wilden besteden. We zitten deze week met evenveel mensen in de VS.”

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen