Peter R. de Vries: ‘Frontline beste editing bedrijf’

Geplaatst op zo 28 sep 2008 om 12:38Volgens Peter R. de Vries heeft het tv- bedrijf Frontline Video, waar hij al twaalf jaar zijn programma’s monteert, een belangrijke bijdrage geleverd bij het behalen van tv-prijzen als de Emmy Award. “Ik monteer al mijn programma’s bij Frontline Video en zal dat altijd blijven doen, ze zijn gewoon top of the bill“, zegt De Vries. Directeur Gerard van Vooren: “Het is fantastisch dat ons bedrijf een ondersteunende rol heeft kunnen spelen in het behalen van de belang- rijkste televisieprijs van de Wereld.


11 Reacties op “Peter R. de Vries: ‘Frontline beste editing bedrijf’”


 1. rent

  Ja, ken het bedrijf. Heb er enkele jaren prettig een programma gemonteerd.

  Maar wat de nieuwswaarde van dit bericht is? Of plaatsen we ook al advertorials hier?

 2. Sander

  Tuurlijk is dit pure reclame. Wordt beter en beter hier.

 3. Mark

  Ja, is pure reclame. Maar het siert De Vries dat hij ook een partij, die jarenlang aan de totstandkoming van zijn programma heeft meegewerkt, in het zonnetje zet. Welke producent of programmamaker doet dat nog, of heeft dat ooit gedaan?! Dat zegt heel veel over het wereldje; het is “me, me, me!” en de credits van anderen opstrijken.
  De Vries een beetje(!) kennende meent hij dit ook oprecht.

 4. !#Michael#!

  SBS6 moet zich de ogen uit de kop schamen! ‘De 25 meest Hilarische HomeVideo’s Aller Tijden’

  Dat die kneuzen daar zelfs ook maar een Item aan durfen te spenderen :lol: … Het is (voor mij) nu definitief, De 25 is het meest slechte, en meest over gewaardeerde (lijstjes)programma op de Nederlandse televisie! Het kon al niet tippen aan ‘De 10’ … maar het is nu toch definitief door t ijs gezakt (voor mij) … 350dznd kijkers zou morgen nog te veel zijn, en kan me amper voor stellen dat er met ‘NOS Studio Sport: Eredivisie’, ‘NOS Journaal’,’Life and Cooking’, het ‘RTL half acht Nieuws’ en ‘De Achmea KennisQuiz’ als directe concurentie het er (veel) meer dan 350dznd zullen zijn … Wat een aanfluiting!

  Met een btje geluk dompert het de SBS6 avond in, en krijgt de RTL4 (voor) avond een impuls! Ze moeten zich kapot schamen bij SBS6!

 5. Chiel

  Ach, behalve dat er nu geen voice over (neem ik aan) aan te pas komt is het niet heel veel slechter dan een ‘de 25 dikkerds’ of ’25 leukste reclamefilmpjes (wat ze in die andere 40 minuten doen geen idee!). Ik hoorde m’n zusje het kijken… Gelukkig niet 1,5 uur (!) lang. Maar het blijft triest.

  Hopelijk zend RTL het originele America’s funniest Home video’s weer uit (Talpa had de rechten) dat is écht leuk.

 6. David (2)

  Snap überhaupt niet waarom RTL5 die homevideo’s niet uitzendt. Staat meestal garant voor een redelijke score, en volgens mij is het ook niet duur. King of Queens vind ik erg leuk, maar het scoort slecht. Zet om 18.30 de homevideo’s, en je hebt zo 300.000 kijkers.

 7. Anoniem

  Reactie op !#Michael#!:
  joh maak je niet druk. het is maar een programma. En als er meer dan 350K mensen naar kijken kan de concurrentie er wat van leren. Ik gok 720K

 8. TVtijd. Tijd voor al het nieuws

  Reactie op David (2): Idd een goede aanvulling voor RTL5 :)

 9. Chiel

  Ja, King of Queens seizoen 1 is nu weer bezig… Dat hebben veel mensen toch al gezien. Blijft vreemd dat ze in Nederland toch iedere keer een 20 tal langlopende comedy’s uitzenden en het daar bij houden. Golden Girls? Growing pains? Full House? Blossom? Boy meets world? Zijn toch echt nog steeds leuk…

 10. !#Michael#!

  Reactie op Chiel:

  Die titels zouden het nu zeer wss veel beter doen dan de 300ste herhaling van King of Queens … waar is remco mee bzzg?!

 11. Anoniem

  Nee joh gewoon nog ene keer Flodder uitzenden of the Nanny of een andere comedy waar inmiddels de kleur van de tape is gesleten…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.