Patrick Lodiers: ‘Opvolger De Lama’s op komst’

Foto: Anne TimmerVoorzitter Patrick Lodiers van BNN is bezig met de opvolger van het populaire improvisatieprogramma De Lama’s. Hij zoekt een nieuw gezelschap die zo een show kan gaan maken. Dat liet Patrick Lodiers zondagmiddag weten in Life & Cooking. “We hebben wel gezien dat bij BNN improvisatie en humor heel goed bij elkaar passen. We hebben natuurlijk een hoop geleerd van de afgelopen seizoenen, dus we gaan wel weer kijken of we een nieuw improvisatiegezelschap bijeen kunnen krijgen.

Het nieuwe improvisatiegezelschap moet echter niet De Lama’s na gaan doen. “Je hebt verschillende vormen van improviseren, dus er is altijd wel wat te bedenken.”

Patrick Lodiers is op dit moment bezig met het werven van leden voor BNN. Daartoe was hij zondag te gast in Life & Cooking. Een unicum, volgens presentator Carlo Boszhard. “Heel veel mensen wilden wij hebben van BNN, maar die mochten niet hier naar toe, omdat Life & Cooking een beetje een te oud publiek zou hebben. Waar kom je nu wel?“, vroeg hij aan Lodiers.

Patrick Lodiers: “Ik vind het fijn omdat ik wat te vertellen heb. Ik heb een mooi verhaal te vertellen over Uruzgan. Ik vind het belangrijk dat de mensen weten dat we met een campagne bezig zijn. En Irene is een keer bij ons komen improviseren.”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen