Patrick Lodiers: ‘Opvolger De Lama’s op komst’

Geplaatst op ma 29 sep 2008 om 9:35

Foto: Anne TimmerVoorzitter Patrick Lodiers van BNN is bezig met de opvolger van het populaire improvisatieprogramma De Lama’s. Hij zoekt een nieuw gezelschap die zo een show kan gaan maken. Dat liet Patrick Lodiers zondagmiddag weten in Life & Cooking. “We hebben wel gezien dat bij BNN improvisatie en humor heel goed bij elkaar passen. We hebben natuurlijk een hoop geleerd van de afgelopen seizoenen, dus we gaan wel weer kijken of we een nieuw improvisatiegezelschap bijeen kunnen krijgen.

Het nieuwe improvisatiegezelschap moet echter niet De Lama’s na gaan doen. “Je hebt verschillende vormen van improviseren, dus er is altijd wel wat te bedenken.”

Patrick Lodiers is op dit moment bezig met het werven van leden voor BNN. Daartoe was hij zondag te gast in Life & Cooking. Een unicum, volgens presentator Carlo Boszhard. “Heel veel mensen wilden wij hebben van BNN, maar die mochten niet hier naar toe, omdat Life & Cooking een beetje een te oud publiek zou hebben. Waar kom je nu wel?“, vroeg hij aan Lodiers.

Patrick Lodiers: “Ik vind het fijn omdat ik wat te vertellen heb. Ik heb een mooi verhaal te vertellen over Uruzgan. Ik vind het belangrijk dat de mensen weten dat we met een campagne bezig zijn. En Irene is een keer bij ons komen improviseren.”
26 Reacties op “Patrick Lodiers: ‘Opvolger De Lama’s op komst’”


 1. Tjeerd

  Ja ik ben erg benieuwd naar dat nieuwe programma en Boszhard moet niet zeiken. Hij moet blij zijn dat er nog iemand in dat aftandse programma wil verschijnen

 2. Drama Queen

  Carlo is gewoon een wandelende kandelaar

 3. !#Michael#!

  Reactie op Tjeerd:

  Life and Cooking heeft al wel zo’n beetje elke grote naam gehad … evenals Telekids btw, daar wilde ook iedereen komen! Telekids trok hele gezinnen voor de buis, pa, ma, opa, oma, de kinderen, studenten zelfs …

  Carlo en Irene zijn de enigste die dat met een programma op de tijdsloten van 0700/1200u op een zaterdag voor elkaar hebben gekregen, alleen om die reden al Chapeau …

  Ze zijn een gouden duo, die met Telekids en Life and Cooking bewezen hebben twee van de grootste tv-gezichten van Nederland te zijn … ruim 700dznd kijkers om half zes, en vroeger kwart voor vijf lukt bijna niemand …

  Dus zeik ze niet af, ze zijn gewoon levende legendes! Er zijn maar weinig mensen die 20 jaar lang samen (en alleen) succesvol op de buis zijn! Want Carlo en Irene zitten al weer 20 jaar samen in het vak (zei Carlo gisteren) …

  Dat verdient respect! Daar kunnen veel BNN sterren nog een puntje aan zuigen :lol: … En niet alleen de BNN sterren ;) , 20 jaar een succes zijn, dat is bijzonder knap! En dan moet jij weer zo’n verbitterde, jaloerze toon aan slaan! Misselijk mannetje :?

 4. Lisa

  Reactie op !#Michael#!: Amen! heel goed gezegd!

 5. Drama Queen

  @michael

  wat een lappen tekst weer voor z’n flutprogramma
  de stekker gaat er toch uit aan ut einde van het sezioen

 6. michel

  @michael Ben het deels met je eens Carlo&Irene hebben zeker een prestatie geleverd elke Zaterdag van 7.00 tot 12.00 met Telekids. En ook bij Live en Cooking zie je dat het een goed duo is maar, apart van elkaar ook zn succes? Alle programma’s van Irene zijn allemaal na 1 seizoen weer van de buis dus vind ik niet succes vol. Verder lijkt het in jou tekst wel alsof Telekids echt een uniek concept is geweest. Dat is ook niet zo. Dit soort programma’s bestonden in oa Engeland al jaren (Fun factory, Going live, Live en kicking) He hoe zouden ze bij Rtl toch op de naam Live en cooking zijn gekomen?

 7. Laak

  Fun factory, Going live, Live en kicking hadden niet de zelfde onderdelen als Telekids zoals bv Pittige Tijden of de vliegende oude taart.

 8. Tjeerd

  “Er zijn maar weinig mensen die 20 jaar lang samen (en alleen) succesvol op de buis zijn! “. Dat is geen verdienste maar armoede als je zo tot elkaar veroordeeld bent tot elkaar.

  Het zijn twee non talentjes die gewoon toevallig de wind hebben mee gehad. In het spotje van Mora beeld Irene precies uit waar ze eigenlijk thuis hoort. Aan de lopende band in een krokettenfabriek. Over Carlo zeg ik maar niets. Iedereen weet inmiddels wel dat hij gewoon te dom is om er iets over te zeggen. Niet de moeite waard dus.

 9. Anoniem

  @ Drama Queen

  Niet met deze marktaandelen en kijkcijfers!

 10. Anoniem

  Carlo en Irene zijn telekids nooit ontgroeid. Dat dede nze heel leuk.
  Maar dat geneuzel met Life & Cooking. Zo’n wereldprogramma is dat niet. Alleen maar ergerlijk

 11. Anoniem

  Laak Dat hadden ze wel alleen heette het anders of was het anders van opzet. Iets als Pittige tijden kan ik niet zo gauw noemen maar, de presentatoren deden wel aan toneelstukjes. Taarten gooien deden ze in Live en kicking ook alleen heette dat volgensmij gewoon taartengooien. Kinderen en het publiek werden in deze show trouwens wel wat viezer met de spelletjes van Double dare (Mega blubber power race) deze race werd later vervangen voor The movie game (Ja ind de movie race) Derry dreig douche, Spotligth komt uit deze programma’s maar ook Vraag maar raak en de belspellen! Verder bevatte Fun factory, Going live en Live&kicking ook de zelfde gaos als in Telekids. Waren er gasten, optredens, reportages, tekenfilms,series en kinderen in de studio en zo kan ik nog wel even door gaan!

 12. JaJa

  Wat wil iedereen hier nou bewijzen? Carlo & Irene zijn hoe dan ook een legendarisch duo. Daar doet niemand wat aan af. En dat uit mijn mond, want ik zie Carlo liever gisteren dan vandaag van de buis verdwijnen. Maar dat komt omdat hij arrogant is en zo duidelijk neerkijkt op alles en iedereen die niet Carlo Boszhard heet. Maar dat doet niets af aan wat hij samen met Irene professioneel neerzet. De typetjes in DWSD zijn erg goed (helaas) gedaan.

  En de programma’s van Irene zijn echt niet allemaal geflopt. Maar in het duo is ze wel sterker.

 13. !#Michael#!

  Reactie op Tjeerd: `

  Toch jammer dat honderdduizenden, tot soms wel meer dan 1mln mensen geen genoeg kunnen krijgen van Life and Cooking ;)

 14. Anoniem

  Alleen omdat er op de andere zenders geen reet te beleven valt op dat tijdstip.

 15. Anoniem

  de programma’s van Irene zijn bijna allemaal geflopt, behalve de Bachelor, maar dat keerde na 1 seizoen niet meer terug!

 16. Goe

  Life & Cooking scoort gewoon goed! Geen gezeik erover… komop… meer dan 700.000 kijkers voor een middag/avond show met concurrentie van Studio Sport. Al 9 jaar lang een succesprogramma hebben komt niet zo heel vaak voor hoor bij de commerciele omroepen ;)

 17. Anoniem

  Reactie op !#Michael#!: Wat is je punt? Het is gewoon een rukshow want 7 miljoen mensen kijken er niet naar

 18. lisa

  Reactie op JaJa:
  en hoe weet jij zo zeker dat hij arrogant is? heb je hem wel eens ontmoet? of denk je dat alleen maar.. geef es voorbeelden joh..

 19. Anoniem

  Reactie op Anoniem:

  Juist ja, goede beredenering… Want naar DWDD, het NOS Journaal, RTL Nieuws kijken ook niet 7 miljoen mensen, maar zijn het dan slechte programma’s? Nee!

 20. Puk

  In elk geval heeft Gor even recht kunnen zetten waar ie bij P&W glorieus de mist in ging. Met zn stem. Over die homo zender: die pilot die ze lieten zien zei alles al. Meer hoeven we er niet van te zien. Genoeg homo’s op tv, waarom moeten ze door Gor in een hokje geplaatst worden? Krijgen we alleen homo nieuws homo shows, homo reclame, homo songs, hou eens op zeg.

 21. arno

  Kijk uit naar een nieuw programma van BNN!!!

 22. Toran

  Reactie op Tjeerd:

  Mischien is dat wel een kwestie van smaak, of is het dat wat jij mischien mist?

 23. yossarian

  @Tjeerd: “In het spotje van Mora beeld Irene precies uit waar ze eigenlijk thuis hoort. Aan de lopende band in een krokettenfabriek.”

  En in een rijdende vriescel! :-P

 24. Chiel

  Reactie op Anoniem: Er kwam gewoon een seizoen 2 op 5/Yorin

 25. Tjeerd

  Reactie op Toran: Inderdaad, ook ik heb geen talent om op televisie te komen. Maar ik doe het dan ook niet. Er is niets mis meet het erkennen van je zwakke punten. Daar kunnen Irene en Carlo nog iets van leren.

 26. Anoniem

  Reactie op Tjeerd: ??Groot gelijk. want kijk eens naar het gros wat op tv komt, met name soapies en pratende blondjes: ik zou zeggen als je niets kan en nooit wat geleerd hebt kan je altijd nog op tv. Of bij de musical natuurlijk. Jesus wat een nono’s.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.