ONM-actrice Lauretta: ‘ONM kan meer geld gebruiken’

Actrice Lauretta Gerards, Malú in ONM, vindt dat de soapserie wel een bak geld mag gebruiken. Vanavond begint op Nederland 3 het nieuwe seizoen van de matig bekeken soapserie. “Ik denk dat ieder programma rekening moet houden met een beperkt budget. Met meer geld kun je het nóg leuker maken. Een vette shoot op de Bahama’s met goede stunts en special effect lijkt me wel wat“, vertelt Lauretta in Veronica Magazine. Levi van Kempen vertelt: “Je moet roeien met de riemen die je hebt.

Acteur Levi van Kempen is het eens met zijn collega. “Ik vind dat wij het heel goed doen, maar het kan altijd nog mooier.

Collega Annelieke Bouwers, Sanne in ONM, fantaseert mee: “ONM is een goed idee. Dan kunnen we nog meer mooie dingen maken. Helikoptershots boven de stad lijkt me wel mooi.

ONM maakt om 19.00 uur zijn comeback op de buis. “De openingsscène van ONM op 1 september wordt schokkender en heftiger dan ooit!”, zegt een woordvoerder. “Deze scène geeft antwoord op veel vragen, maar zorgt ook weer voor een hoop nieuwe vraagtekens. Duidelijk wordt in ieder geval wél dat liefdes, relaties, vriendschappen en ambities om redenen zwaar onder druk komen te staan.” (Foto: Nick van Ormondt)

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen