Hanna Verboom: ‘De Co-Assistent fantastisch avontuur’

De Nederlandse dramaserie De co-assistent keert deze maandagavond terug met een tweede serie op NET 5. De lengte van de nieuwe afleveringen is verdubbeld naar een uur, waardoor de verhaallijnen voor de diverse karakters flink zijn uitgebreid. “Het is de eerste keer dat ik zo’n lange tijd aan een project verbonden ben“, vertelt hoofdrolspeler Hanna Verboom. “Met als gevolgd dat ik mezelf af en toe flink tegenkom, want het zit in mijn karakter om constant weer nieuwe dingen te doen.

De rode draad in de serie wordt nog steeds gevormd door aankomend arts Elin Dekkers (Hanna Verboom), die worstelt met de balans tussen haar carrière en privé-leven. “Tegelijkertijd is De Co-Assistent een fantastisch avontuur“, vertelt Hanna in Mikro Gids. “We zijn één grote familie en dat wordt alleen maar sterker. Ik vind het een heel bijzondere serie. Het is de makers goed gelukt om een balans te vinden tussen komedie en drama en er zit ontwikkeling in de verhallijnen.

Hanna Verboom vindt het belangrijk dat de karakters nu meer worden uitgediept. “Puur entertainment is nooit mijn drijfveer geweest en de commerciële weg van het begin van mijn carrière past niet altijd goed bij mij. Ik heb de afgelopen jaren ook nee gezegd tegen rollen in soaps en plattie series“, vertelt de actrice, die ook te zien was in de film Deuce Bigalow. “Ik heb het gevoel dat ik aan een nieuw begin sta in mijn carrière en wil geen compromissen meer sluiten om in beeld te blijven.

De Co-Assistent is vanavond om 21.25 uur te zien op NET 5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen