Bridget op roze wolk in nieuwe realityserie op RTL 5

Na het te hebben gemaakt in ‘t Gooi en New York is het nu tijd om te settelen. Bridget Maasland gaat terug naar Amsterdam-Zuid voor de grootste stap in haar leven: het moederschap. In het tv-programma ‘Hoe Word Ik Mama In Amsterdam Zuid?’ gaat de zwangere Bridget op haar eigen wijze letterlijk ervaren hoe het is om mama te worden. “In acht afleveringen is bij RTL 5 te zien hoe zij zich stort in de wonderlijke wereld van augurken, pufcursussen, pretecho’s en positiekleding.

Elke aflevering gaat de aanstaande moeder op pad met een andere bekende moeder (in spé) en praten zij openhartig over elkaars ervaringen. Zo gaat Bridget onder andere op bezoek bij Daphne Deckers en gaat ze kinderwagens testen met Froukje de Both.

In het Vondelpark heeft zij een onderonsje met Suzanne Klemann en gaat ze koffieleuten met Vivian Ewbank. Samen met Renate Verbaan bezoekt Bridget de pedicure, omdat beide ladies door de inmiddels aanzienlijke omvang van hun buik niet meer bij hun voeten kunnen. Ook is de kijker getuige van Bridgets eerste kennismaking met junior als zij naar de verloskundige gaat voor een pretecho.

Bridget Maaslands nieuwe realityserie is om 21.30 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen