Claudia de Breij terug met radioshow op 3FM

Claudia de Breij keert terug als dj op 3FM. Haar radioshow Claudia D’r Op is vanaf vrijdag 17 oktober wekelijks te horen tussen 12.00 en 14.00 uur. Dat laat een zegsvrouw van de VARA weten. Claudia is er ontzettend blij mee. “Dit is voor mij altijd het droomtijdstip op 3FM geweest. Ik miste radio enorm, maar kon het niet meer combineren. Maar dit kan gelukkig wel; de vrijdagmiddag is niet voor niets altijd bezet geweest door cabaretiers. Ik vind het een eer om Dolf Jansen op te volgen.

Van 2003 tot 2007 presenteerde Claudia al Claudia d’r op op 3FM, destijds van maandag tot en met donderdag. Vier dagen radio maken bleek toen niet meer te combineren met haar andere werkzaamheden, waardoor ze in april 2007 met pijn in het hart besloot te stoppen. Rob Stenders nam het stokje over met ‘Stenders Eetvermaak’. Nu keert Claudia terug op de vrijdag.

Claudia de Breij neemt de plaats in van Dolf Jansen. Per 17 oktober valt – na zo’n 450 uitzendingen in de afgelopen negen jaren – het doek voor het VARA 3FM-programma Leuk is anders, dat Dolf Jansen wekelijks op vrijdagmiddag van 12.00 tot 14.00 uur presenteert. “Uiteraard blijft Dolf bij de VARA – samen met Felix Meurders – het VARA-programma ‘Spijkers met Koppen’ presenteren“, aldus een zegsvrouw. “Ook zal de tv-registratie van Dolf’s theatershow ‘Geen Oudejaars’ bij de VARA te zien zijn.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen