Gouden Kooi Amanda doet aangifte tegen Brian

Geplaatst op vr 26 sep 2008 om 13:08De Gouden Kooi-Amanda doet aangifte tegen haar ex-geliefde Brian. Ze is door hem bedreigt en hij heeft ook haar keel dichtgeknepen. Dat vertelt Amanda vandaag in De Telegraaf. “En eigenlijk begon dat al tijdens het programma. Maar ik heb er nooit met iemand over gesproken. Ik hoopte dat alles anders zou worden als we eenmaal uit het huis zouden zijn. Niet dus. Brian is nog erger dan ik dacht.” Amanda is nu strijdbaar. “Ik heb aangifte gedaan. Iedereen mag weten hoe de echte Brian is!“, zegt ze.


33 Reacties op “Gouden Kooi Amanda doet aangifte tegen Brian”


 1. TVtijd nog 9 dagen: ook het reality nieuws.

  Wat erg zeg. Ik vond brian en Amanda best een leuk stelletje. Zo’n Huub en Claire houden het dan best lang uit :|

 2. JaJa

  Goh… dat had ik nou echt niet kunnen voorspellen. Brian was altijd zo’n echte goedzak. Nooit driftig of zo. Had zichzelf prima onder controle toch? Als hij nou een gifkikker was geweest had ik het kunnen begrijpen, maar zo laidback als hij was…. echt een complete verrassing…. NOT!

 3. Flip

  Is dit de website van Prive?

 4. Mart

  Of we dat nog niet wisten van Brian. Ze moeten die vent gewoon opsluiten. Is een en al parra. Gekkenhuis zal hem goed doen.

 5. Craig

  Paraaaaa broooooooother!

 6. Anoniem

  Wat een boeiend nieuws zeg….

 7. Chiel

  Reactie op JaJa: Inderdaad!

 8. Anoniem

  Who cares about the Gouden Kooi?
  Who cares about the people in it?

  who cares about himself to join such a stupid program?

 9. Anoniem

  hahah hoe bedoel je mediageil

 10. crystal

  Verbaast me totaal niet, tijdens de gouden kooi, heb ik hier thuis al vaak gezegd, als amanda en brian gaan samen wonen gaat hij haar mishandelen. dat kan je aan alles in zn gedrag al zien. ook met woorden kapte hij haar altijd af en was hij altijd al bazig en agressief

  Sterkte Amanda, het ergste nog hier in Nederland is dat agressieve mannen een vrijbriefje hebben, heel nederland zal zien, hoe ook deze keer DE Vrouw de schuld zal gaan krijgen in de pers
  Verkrachters, mishandelaars Loverboys, het maakt allemaal niet uit in nederland, het kan het mag het word Gedoogd… met opmerkingen als die vrouw zal er wel om gevraagd hebben of ze zal het wel lekker vinden…

 11. Dymphy

  Je kan ook na een zo’n agressief akkefietje met zo’n vrijer te kappen. Maar hij krijgt van Amanda keer op keer weer de kans. Raar wijf.

 12. Puk

  Een zo’n agressieve bui en ik ben pleite, Amanda vind het wel spannend. Maar nu gaat ze aangifte doen? Ze moet eens aan haar voorhoofd voelen, dom wijf.

 13. Dunya

  De eerste weken na hun breuk hoorde je hele andere verhalen van haar. Ze zouden beiden in hebben gezien dat het niet werkte en als vrienden uit elkaar zijn gegaan. Ze zei Brian nog dagelijks te spreken. Ze hebben nog samen opgetreden in een discotheek en daarbij samen op de foto gegaan tijdens een meet & greet. Zo’n foto van hun samen zette ze ook nog op haar hyvespagina. Ze werkten nog samen aan een uit te brengen singel…… Nu weet ze echter dat Brian weer in contact is met zijn ex en krijg je ineens dit verhaal!? En beweert ze bovendien ook nog eens dat Tamara zwanger is.
  Erg plotseling en tegenstrijdig….. Brian was in de opgeslotenheid van de Gouden Kooi dan misschien vaak opvliegend, agressief en grof (waar Amanda overigens ook niet vies van was), maar dit soort grove beschuldiginge zijn toch hele andere koek. Zoals ik het zie lijkt hem me een kinderachtige wraakactie omdat Brian mogelijk opnieuw een relatie aangaat met zijn ex in plaats van het nog een tijd met haar te proberen. Een héle nare streek! Bovendien zou Amanda helemaal (nog) geen aangifte gedaan hebben ook al beweert ze dat, zo blijkt uit navraag door RTL Boulevard. Misschien als Brian een rechtzaak begint wegens smaad dat hij dan nog wel meer kans heeft want het verhaal van Amanda rammelt aan alle kanten. Goh, dat het zo is gelopen…. erg jammer.

 14. Joke

  Dat heeft ze goed gedaan en ik hoop dat hij gestraft word die vieze gore para ,paarden friemelaar.
  Het was in de kooi al niks daar werd haar keel al dicht geknepen en moest doen wat hij zei anders tikken ,ze had steeds blauwe plekken .
  Maar het gemene was dat dat niet op tv was wat hij flikte ,alleen op rechtstreeks filmpjes bij nowlive enz .

 15. !#Michael#!

  Goh dat Amanda dat niet aan zag komen … ik voorspelde dit in het begin van hun relatie in de kooi al, zo gouw die samen wonen zonder camera’s in de buurt mept die haar de hele huiskamer door … niks nieuws onder de zon ;) … maar dessalniet te min verschrikkelijk voor Amanda :(

 16. t

  GOEEEDZO

  brian is toch wel een kwal
  DOH

 17. Chiel.

  En wie see dat dit woar is dan? mediageil wief idd, zoas al is zegd deur iemand.. En al ist woar, ajje d’r gewoon met stopt is d’r toch niks an de haande? moar nee, gekke wief giet oangifte doen..

 18. Chiel.

  En wat kant oens ook verdomm’n, bent toch niet oenze zoakn of wal dan?

 19. ©hiel

  Het horen is al erg, maar als iemand het Twents opschrijft wordt ’t alleen maar erger :lol:

 20. Chiel.

  Drents. ^^

 21. Chiel.

  En sorry daarvoor, maar als ik zat ben praat ik altijd plat. 8|

 22. Johan B.

  Het ware niveau van De Gouden Kooi laat zich nu echt zien.

 23. Chiel

  Het had zo maar Twents kunnen zijn :lol:

 24. Maria

  Dat het niet goed ging tussen die twee kon je op blote voeten aanvoelen. Hij had Amanda nodig voor zijn dekking , en voor het bed. En zij heeft aandacht en liefde nodig, en trapte er met bijde benen in. Hij is een Loverboy eerste klas !Zag haar al hangen in de paal, en centjes verdienen. En Amanda nam alles voor zoete koek. Ze is een supermooie vrouw, maar ook erg dom. Mishandelen deed hij haar altijd al. Maar ook altijd zo dat niemand het zag !! Hij is een misselijke vent , en hopelijk komt hij hier niet zonder kleerscheuren vanaf.
  Dan heb ik toch wel een beetje meer waardering voor Huub. Die was altijd eerlijk, en is nog altijd samen met zijn Clair.!!!

 25. amanda

  Amanda je bent gewoon 14 maanden te laat met reageren, is niet normaal hoe hij je mishandelde, EIGEN SCHULD HELE DIKKE BULT.
  … maar wat ik niet snap, hoe kan jij in de kooi zo gemeen over je mannelijke bewoners doen,
  .. en als Nadia je echte vriendinneTje was waar om moest Dennis dan weg, je wist toch als dennis weg is nadia volgt hem, DUS ZO ECHT WAS JE VRIENDSCHAP MET NADIA NIET.
  dat van hun is echte liefde en ben blij dat ze OP TIJD DE VILLA UIT ZIJN GEGAAN,
  .. EN BEN ERRRUUGG BLIJ DAT JAAP DE WINNAAR IS EN NIET
  HUUB DE KIKKER OF EEN VAN JULLIE HOPELOSE SLECHTE MENSEN.
  NOU AMANDA ZOU ZEGGEN; WIE IS JE VOLGENDE FOUTE MAN.

 26. beboy

  claire is overleden

 27. SAMANTHA

  MIjn vriendin Amanda is nu eindelijk van die slechte, handtastelijke, arrogante en sneaky rattenfamilie af !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 28. lieke en claire

  …. CLAIRE HOE IS HET MET JE
  HET IS ZO STIL ROND JE MANNEKE EN JOUW

  ….. MOETEN WE DIT ALS GOED OF SLECHT … ???
  je weet het laat het (ook) niet zover als Amanda gaan,
  ANDERS STAAN WIJ WEL VOOR JE KLAAR.

  want ook van jouw en Huub zijn er beeldEN dat HUUBKE ook niet zijn klauwtjes thuis kOn houden en ook zijn breedbek smoeltje,
  WAT HIJ OVER ONS EN OVER DE ANDERE (EX)BWEONERS MET ZIJN GROTE MUIL ALLEMAAL GEZEGD HEEFT

  WAT EEN WALGELIJK VENTJE HEB JE TOCH GETROUWD

  DE EXXEN VAN JE VENT

 29. lieke en HEDDA

  OEPS,
  IK KAN MIJN EIGEN NAAM NIET EENS MEER

  GR.

  HEDDA EN LIEKE

 30. Maik

  zou het niet zo kunnen zijn dat het een beetje negatieve aandacht is van amanda en dat zij hem pra brotherrrrrrrrrrrrrr maakt:D

 31. mol

  Mensen die roepen dat ze na een eerste klap weg zijn. Zijn niet alleen een beetje te jong om de wereld te snappen, ze hebben ook nog nooit een huis gedeeld met degene waarvan ze dachten te houden. Ga eerst eens wat lezen over dit onderwerp voordat je een grote bek hebt over zaken waar je geen enkele ervaring mee hebt. ( http://www.huiselijkgeweld.nl/ )

  Als Amanda echt mishandeld is, wens ik haar sterkte. Als het wraak is hoop ik dat ze er voor bloedt. Dit zijn onderwerpen waar je als mens gewoon niet mee moet klooien, want je maakt elkaar kapot.

  Mol

 32. Anoniem

  hey brother ik weet het leven is een maal zo je kunt er niks aan doen maar amansda is ook hiepokrietisch die met vrouwen zoent toch maar nog een ding GEFELICITEERT je ben t vader geworden mischien zie ik je ooit in dorderecht doei ik hou van je

 33. zahbi

  ik vind brayen aleen maar en ziluge klootzakk..
  hij begon ook tegen amanda ook in de goue kooi

  majaaa
  het is goed wat amanda heeft gedaan

  xxx zahbi

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.