Gordon neemt pilot ‘Pretty Smart’ op

Geplaatst op vr 26 sep 2008 om 18:17Gordon presenteert komend weekeinde een proefaflevering van het nieuwe televisieformat Pretty Smart. Het gaat om een humoristische show uit de koker van John de Mols Talpa Content. John de Mol omschrijft het als “een erg grappige show met domme blondjes“. Meer wil hij daar niet over kwijt. Het opnemen van de pilot is opvallend, omdat Eyeworks van Reinout Oerlemans al enige tijd probeert het soortgelijke Beat the Blondes te verkopen. Hij ziet de show graag bij RTL 5, maar is ook in gesprek met Veronica.


30 Reacties op “Gordon neemt pilot ‘Pretty Smart’ op”


 1. Tim20

  dus.. Reinout Oerlemans ziet graag zijn show bij Veronica of RTL5, maar waar gaan we deze Pretty Smart dan aankomed weekeinde (is dat dan morgen of overmorgen, of alweer volgende week) zien?

 2. Anoniem

  uit de koker van talpa???? Gewoon gejat dus!

 3. Anoniem

  Dit moet niet op Veronica, Veronica kan geen nieuwe programma’s dragen daar is het de juiste zender niet voor

 4. Jan

  Reactie op Tim20: Een pilot komt nooit op tv. Dat moet je toch weten. In ieder geval is dit weer een spannende concurrentiestrijd.

 5. Jos Goedmakers

  Weer een stuk rommel erbij in het toch al weinig fraaie medialandschap.

 6. TVtijd Nog 9 Dagen: redactieleden gezocht

  Lijkt me een leuk programma. Ben benieuwd op welke zender het komt. 4) of 5)

 7. Anoniem

  waarom nou weer Gordon? die verpest elk programma waar hij in voor komt!
  Alles met Gordon flopt gewoon. Hij schrikt de kijker af.

 8. Anoniem

  Reactie op Jan:
  Hoezo nooit? Dat is helemaal niet zo. Er zijn genoeg pilots van televisieseries wel op tv geweest. Het gebeurt echter vaker dat een pilot niet op tv komt dan wel. Maar nooit dat klopt niet.

 9. Tim20

  Reactie op Jan: Nou, soms komen pilots idd WEL op tv..

 10. jeffrey

  welke dan? nom er eens paar nederlandse progamma`s op?

 11. Timo

  Reactie op Jan: Voor game-shows idd niet. Maar van drama en comedy series is het gebruikelijk dat de pilot aflevering de 1ste aflevering uiteindelijk is, oftewel de series premiere aflevering.
  Maar wie weet heeft hij inspiratie op gedaan in de “Dames in de dop-quiz” die Jensen afgelopen lente had met verschillende kandidates uit Dames in de dop. Dat was hilarisch, dus wie weet is het grappig.

 12. Anoniem

  Cordon, John de Mol en domme blondjes, het zal wel weer een hoerenkast worden. Trouwens die Gordon gehoord op radio 2, wat een lul, hij is niet gemaakt leuk, is van zichzelf leuk, aldus de sukkel.
  Hij past natuurlijk daarom wel perfect bij die de Mol.

 13. Anoniem

  Voor mei minimaal 50.000 nieuwe leden en dan wil Gordon van start gaan met de homo-omroep. In november start de ledenwerfactie.

  vanavond bij Pauw & Witteman te gast

 14. Douwe

  Wie zijn jullie nou wel, Mediacourant !!!!!

 15. Tommy

  @ Douwe.

  Mediacourant

 16. Douwe

  Wij gaan morgen meedoen aan de Pilot!
  Het zijn 3 teams van 25 mannelijke sporters (voetbal/rugby/roeiers) die het tegen elkaar op gaan nemen.
  Waarschijnlijk moeten wij reageren/doen/antwoorden op uitspraken van “domme blondjes”
  Meer weten wij ook niet.

  De presentator zou een heel bekend iemand zijn!?
  Nou gisteren op de training speculeerden de namen al van : Joling, Beau, Krabbe, Gordon, maar toch liever Linda de Mol!
  Het blijkt nu toch Gordon te worden. Als ie maar niet Live gaat zingen, haha.

  Trouwens deze pilot is bedoeld voor de internationale beurs/markt van Cannes.
  Als het een succes wordt (met ons in de pilot, kan dat natuurlijk niet anders, haha), dan zal het ook op de Nederlandse buis (lees: RTL) verschijnen.

  In ieder geval hebben wij morgen een zeer gezellige (eten en drinken) dag voor de boeg, wat voor een succes (wel/niet) het in de toekomst ook zal worden.

 17. Anoniem

  pretty smart klinkt als patty brard

 18. Anoniem

  Bah Gordon eigen zender? vreselijk, ordinaire mannetje, ik walg van hem gelukkig is die ziek misschien komt heel binnenkort een EIND aan dit vreselijk persoon en dat zendertje dat hij OH ZO graag wilt in “belang” van de homo`s het is helemaal niet waar hij doet alles voor eigen belang en publiciteit

 19. Mart

  Reactie op Douwe: Veel plezier, hoop dat je ff een reactie geeft hoe het was, en of het een leuk programma is voor de nederlandse tv.

 20. Anoniem

  wat zong gordon vals in pauw en witteman

 21. Tetje

  Reactie op Douwe: Ik heb ook een zeer gezellige dag voor de boeg met eten en drinken maar dan wel zonder dat opgepompte gedoe van roeiers, zwemmers, rugby, domme vragen, veel leeghoofden en een hoop chaos. Het klinkt in elk geval als de zoveelste flop maar je kan het zelf maar geweldig vinden om er de hele dag mee geconfronteerd te worden, mij lijkt een uur al veel te lang. Ik ga de zon in en een fijne dag hoor.
  Groet van Tetje.

 22. Tetje

  @ Douwe: Het klinkt als de zoveelste flop.

 23. Tetje

  Reactie op Douwe: Kan je niet beter lid worden van de Padvinders of Scouting? Dat heb je elke zaterdag zo’n ‘zeer gezellige’ dag.

 24. michel

  @anoniem 18 Wat ben jij voor persoon zeg? Met je gelukkig is ie ziek dus komt er misschien binnenkort een einde aan hem. je kunt hem niet leuk vinden ok maar, om iemand meteen dat toe te wensen gaat wel een beetje ver.

  Verder moet hij maar eens laten zien wat het word.die omroep van hem. Hij wist het gister jammer genoeg niet helemaal goed uit te leggen bij P&W maar iedereen heeft tegenqwoordig al zijn eigen omroep dus waarom de holebi’s niet!

  @anoniem 2 Nieuwe programma’s kunnen best een succes worden op Veronica maar dan moet Sbs de zender omdopen tot wat Veronica was in de jaren 80/90

 25. Anoniem

  Aha, Gordon presenteert het? Ok, wie gelooft dat een programma van Gordon giga kan scoren? Tot dusver was alleen Gordon & Joling Over de Vloer een succes (de 1e keer dat het werd uitgezonden dus voor het nog eens 4x werd uitgemolken) de rest waar Gordon aan meedoet flopt of wordt gewoon voor de zender waarop het wordt uitgezonden veel te matig bekeken en dat is een onweerlegbaar feit, zijn programma’s op de vrijdag bij RTL hadden nou niet echt een score wat RTL gewend was in het verleden op die avond…. en toch blijven ze maar doorgaan met die gast….

  Nee inderdaad, een eigen zender voor Gordon is het beste, kan hij zijn bagger lekker zelf uitzenden en kunnen wij die onzin gewoon negeren…. er is alleen wel een nadeel voor Gordon… hoe kan hij dan nog anderen de schuld geven (zoals het programma VOOR dat van hem of de uitzendende omroep) als er weer eens geen hond naar zijn programma kijkt?

 26. Puk

  Reactie op Timo: Dat is eventjes leuk bij Jensen, maar daar ga je toch geen programma over maken? Wat een armoe. Zoveelste flutprogramma wat nergens over gaat. Ze weten het echt niet meer wat nu weer te maken. Dit is vragen om een flop, net zoals CBML.
  Zo kan ik het ook zeg, televisie maken. Je hoeft er absoluut niets voor te kunnen, alleen lang genoeg in H’sum rondlopen dat is de enige vereisten, zodat je op de buis kunt gooien wat je maar wilt. Gaap. Niet raar dat steeds minder mensen tv kijken.

 27. Douwe

  Reactie op Mart: Wel, ondanks het mooie weer (daar zit ik ook liever in, trouwens!) was het zaterdag een geslaagde dag (en aan eten en drinken geen tekort).
  Het decor was heel gezellig van opzet met bar tafeltjes en krukken en boven aan, de bar met dame.
  Gordon deed het bijzonder aardig en zoals altijd een beetje plat maar wel adrem.
  John de Mol was zelf ook aanwezig voor de laatste aanwijzingen.

  Het spelletje met die domme blondjes is echt wel gieren, wat zijn die dom zeg.
  Zelf ben ik geen spelletjes type, maar om zo’n opname mee te maken en mee te doen in deze opzet, was, moet ik eerlijk bekennen, erg leuk.
  En we hebben (met de hele groep) nog geld gewonnen ook!
  Vreselijk gelachen met z’n allen.
  Dit gaat zeker wel wat worden in de toekomst. Het is wel wat voor RTL5.

 28. Anoniem

  Daar kon je de klok op gelijkzetten dat de Mol daarbij aanwezig was, de laatste aanwijzingen trouwens ook: ” Let op, als je iets wel weet moet je toch doen alsof je het niet weet want we maken televisie”. Gaap. Over infantiel gesproken.

 29. Tetje

  Hierboven ben ik.

 30. Anoniem

  Reactie op Douwe: Ja zo na CBML zal het zeker gaan scoren! (?) Ze zijn of de kluts kwijt of de wanhoop nabij maar helemaal lekker in hun vel zitten ze in elk geval niet.
  Het begint nu zielig te worden.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.