1,4 miljoen kijkers voor Popstars


De kijkcijfers van vrijdag 26 september 2008 (SKO)

Popstars (SBS6, 20:30) – Popstars was vrijdagavond op nieuw het best bekeken programma op het prime-time vlak. Er keken 1.428.000 kijkers (madl: 22.8%) naar een nieuwe auditieaflevering. Daarmee scoorde Popstars onder meer beter dan Paul de Leeuw, de koning van de zaterdagavond. Met zijn vrijdagshow trok Paul de Leeuw 1,2 miljoen mensen naar Nederland 3. RTL 4 blijft ver achter bij deze kijkcijfers. Het televisiestation bracht de film I Spy en scoorde daar 619.000 kijkers mee.

In de Popstars van vrijdag was onder meer Norman te zien. Hij won bijna het Duitse Popstars on stage, en doet nu een poging om een plekje bij de Nederlandse Popstars te veroveren. Norman zong een muzikale versie van Charly Lownoise & Mental Theo’s Rainbow High In The Sky. Na een paar regels vond hij het alweer goed, tot grote teleurstelling van de jury. “Hartstikke leuk! Goede styling ook“, zei Henkjan.

Goede Tijden Slechte Tijden (RTL4, 20:00) – Goede Tijden Slechte Tijden blijft vernieuwen. Er is nu een nieuwe slechterik te zien in de soapserie: Roscoe Leijen. Hij vertolkt modemagnaar René Meijer. “Ik had in het begin moeite om mee te komen, het is zo’n goed geoliede machine“, vertelt hij in Mikro Gids. “Als je een tijdje geen televisie hebt gedaan, word je snel scherp gehouden. Je moet op het juiste moment knallen. Bij theater is er morgen altijd weer een nieuwe kans. Bij Goede Tijden kan een scène er al op staan terwijl je er soms niet helemaal tevreden over bent.” Dat collega-acteurs soap als een minderwaardig genre zien, verwerpt Leijen. “Ik vind dat echt onzin. Ik denk dat het bij veel acteurs ook een soort – ik ga het toch zeggen – jaloezie is. Bij Goede Tijden mag je elke dag spelen en dat is fijn. Heel veel acteurs zijn seizoensgebonden, mogen drie maanden een voorstelling spelen en zitten dan heel lang thuis.” Goede Tijden Slechte Tijden trok 1.007.000 kijkers (madl: 18.0%)

RTL Boulevard (RTL4, 18:34) – De Gouden Kooi Brian heeft gereageerd op de aangifte van zijn ex-vriendin Amanda. “Ik weet helemaal niets van een aangifte. Wel kan ik zeggen dat ik het jammer vind dat Amanda haar dreigementen nu echt uit gaat voeren. Toen ik haar vertelde van het hernieuwde contact tussen mij en Tamara was me meteen duidelijk dat Amanda zich afgewezen voelde. Ze zei dat ze alles in het werk zou stellen om mij in een kwaad daglicht te zetten“, zegt Brian in De Telegraaf. “Of Tamara en ik samen een kindje verwachten? Nee! Ik begrijp dat het zuur voor Amanda is dat ik mijn leven heb opgepakt, maar het is beter zo. Toen we er vorige maand een punt achter zetten, hebben we samen een enorme huilbui gehad. Maar het werkt tussen ons gewoon niet.” RTL Boulevard scoorde 800.000 kijkers (madl: 20.7%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen