Carlo Boszhard: ‘Sipke-Jan Bousema heeft geen autoriteit’

Sipke-Jan Bousema was vrijdag voor het eerst te zien als vervanger van Albert Verlinde in RTL Boulevard. Naar verluidt zal de AVRO-ster vaker zijn opwachting maken in de rubriek bij afwezigheid van Albert. Een slechte keuze, denkt Carlo Boszhard. “Als Albert wat zegt kan ik me daar boos over maken, van: ‘Die Albert Verlinde is weer bezig’. Dan wind ik me op. Dat is goed voor het programma ook. Bij Gordon ook. Als Sipke-Jan Bousema daar zit, hoe goed hij het ook doet, is het helemaal geen autoriteit.

Albert vindt dat Sipke-Jan een kans verdient, vertelde hij zondag in Life & Cooking. “Er heerst een soort plaag Albert Verlinde bij Boulevard. Als je niet uitkijkt, kan er niemand meer op die stoel zitten. Laat hem gewoon even lekker z’n gang gaan.

Carlo Boszhard gelooft echter dat een betere keuze gemaakt kon worden. “Dan moet je iemand hebben die iets ouder is en net als Gordon iets meer de klappen van de zweep kent.” Albert: “Hij heeft heel veel al gedaan. Bij de AVRO. Opsporing Verzocht.

Daphne Bunskoek is nu al enige tijd vertrokken bij Boulevard. “Daphne is niet vergeten en Beau is niet vergeten. Iedereen met wie je dag in, dag uit een programma doet vergeet je niet zo snel. Het leuke vind ik aan Winston – in het begin moest ik wel even wennen – is dat hij de laatste dagen zijn draai begint te vinden. Daphne is een beetje een grachtengordel-kritisch dametje. Die tegenstelling mis je op dit moment. Daar staat het jonge, jeugdige van Winston tegenover.”

Toch mag Winston wel wat kritischer zijn, vindt Albert. “Ja, graag. Graag!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen