BN’ers kiezen ook bij MAX favoriete televisiefragmenten

Geplaatst op zo 28 sep 2008 om 13:14

Na de VPRO met ‘Zomergasten’ en de KRO met ‘Wat Keek’, gaat ook omroep MAX een programma vullen met favoriete televisiefragmenten van bekende Nederlanders. Vanaf vrijdag 17 oktober is wekelijks om 18.05 uur ‘De TV Jaren Van…’ te zien. Te gast zijn onder meer Erik Hulzebosch, Sybrand Niessen, Ria Valk en Jacques d’Ancona. “Het is een luchtig televisieprogramma, waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele fragmenten kiest“, vertelt een zegsvrouw van MAX.

Erik Hulzebosch is te gast in de eerste aflevering. Zijn eerste echte herinnering was een bokswedstrijd. “Mijn vader wilde een televisie kopen en mijn moeder vond dat eigenlijk niet zo nodig. Toen de televisie er eenmaal was, zijn ze samen gaan kijken naar een bokswedstrijd. Maar mijn moeder was helemaal verontwaardigd. Zij vond het maar niks en dacht dat er alleen maar werd gemept op televisie.

Naast eerdergenoemde gasten, zullen ook Sandra Reemer, Edwin Rutten en Leontien Zijlaard-van Moorsel hun favoriete televisiefragmenten laten zien. Het programma is vanaf vrijdag 17 oktober wekelijks te zien op Nederland 2.
12 Reacties op “BN’ers kiezen ook bij MAX favoriete televisiefragmenten”


 1. ramon

  Eigenlijk een kruising dus tussen TV Toppers en Zomergasten. Nou alleen maar hopen dat het scoort en dat de kijker niet moe is van dit soort programma’s!

 2. Tjeerd

  Een lijntje met Jos Brink?

 3. !#Michael#!

  Laat maar gaan … dit gaat floppen …

 4. Anoniem

  @!#Michael#!

  Ach wat weet jij nou van gewone televisie. Dit programma heeft gewoon potentie. Het is dat Brink zelf niet meer wilde anders had het nog jaren door kunnen gaan en dat gaat Max doen.

 5. Anoniem

  Max had toch al eerder een soortgelijk programma? Met elke week een andere BN’er die naast oude fragmenten van eigen programma’s ook zelf fragmenten kiest en op het eind het stokje overdraagt aan de volgende…

  En aan de negatievelingen: Als het uitzenden van oude beelden niet op TV hoort is RTL voor zeker 50% overbodig, die leven ervan, zelfs op zaterdagavond als weer oude bandjes van Ron Brandsteder worden opgegraven zonder aantoonbare noodzakelijke reden…

  En als ditzelfde programma werd aangekondigd als nieuw RTL programma had menig criticus doch zwaar RTL aanbidder het lyrisch ontvangen… raar maar waar…

 6. !#Michael#!

  Reactie op Anoniem:

  Tijdstip, zender, zwak format, 350/400dznd kijkers ‘Max’ :lol: ;)

 7. SBSFansite.nl

  Ik vond Wat keek best leuk, hoewel het niet veel kijkers waren. Ik ben bij deze wel bang dat het wat trager zou lopen, n dat het tijdstip nu niet echt goed uitkomt, dus of het nue cht een hit zal gaan worden? Dat verwacht ik niet, maar leuk initatief!

  Heeft u altijd al de behoefte gehad om uw mening te geven over een bepaald programma, een logo een muziekje of wat dan ook. Bent u helemaal gek van House of heeft u een gruwelijke hekel aan Desperate Housewives, dan kun jij daar nu voor schrijven! Laat je mening horen over datgene waar je je mening over wil laten horen en laat het ons weten.

 8. Anoniem

  @!#Michael#!

  labiel, dom en geen leven :lol: ;)

 9. Roog

  Reactie op !#Michael#!:

  Een programma op dat tijdstip (en met relatief lage kosten) hoeft ook niet meer te scoren dan 400.000 – 600.000 kijkers!

  Overigens is het programma natuurlijk niet bijster origineel, maar wel geschikt om “Max”-Helden als Ria Valk, Sandra Reemer, etc. ook eens in een dergelijk programma op te laten draven.

  De kans dat die namen ooit Zomergasten zullen halen is ten slotte vrijwel nihil. ;)

 10. !#Michael#!

  Reactie op Roog:

  400dznd is al te veel … zomergasten haalt gemmidelden van 600dznd, daar gaat deze kloon echt niet over heen …

 11. michael

  Jullie doen net alsof alle programma’s waarin mensen praten over fragmenten Zomergasten is. Televisie met fragmenten zul je meer en meer zien omdat het vaak goedkoop is om te maken en toch heel leuke tv kan opleveren.

 12. arno

  MAX heeft heel veel leuke programma’s en daar zal dit er ook één van zijn! Hoop dat dit gedeeld wordt!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.