BN’ers kiezen ook bij MAX favoriete televisiefragmenten

Na de VPRO met ‘Zomergasten’ en de KRO met ‘Wat Keek’, gaat ook omroep MAX een programma vullen met favoriete televisiefragmenten van bekende Nederlanders. Vanaf vrijdag 17 oktober is wekelijks om 18.05 uur ‘De TV Jaren Van…’ te zien. Te gast zijn onder meer Erik Hulzebosch, Sybrand Niessen, Ria Valk en Jacques d’Ancona. “Het is een luchtig televisieprogramma, waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele fragmenten kiest“, vertelt een zegsvrouw van MAX.

Erik Hulzebosch is te gast in de eerste aflevering. Zijn eerste echte herinnering was een bokswedstrijd. “Mijn vader wilde een televisie kopen en mijn moeder vond dat eigenlijk niet zo nodig. Toen de televisie er eenmaal was, zijn ze samen gaan kijken naar een bokswedstrijd. Maar mijn moeder was helemaal verontwaardigd. Zij vond het maar niks en dacht dat er alleen maar werd gemept op televisie.

Naast eerdergenoemde gasten, zullen ook Sandra Reemer, Edwin Rutten en Leontien Zijlaard-van Moorsel hun favoriete televisiefragmenten laten zien. Het programma is vanaf vrijdag 17 oktober wekelijks te zien op Nederland 2.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen