Bert van Leeuwen vervangt Marc Dik in nieuwe EO-serie

De afgelopen maanden heeft Marc Dik hard meegewerkt aan alle voorberei- dingen rond het nieuwe tv-programma Op uw gezondheid. Helaas moest hij – vlak voor de eerste uitzending aanstaande woensdag – de beslissing nemen om de presentatie van de eerste afleveringen niet zelf te doen. Inmiddels heeft de EO Bert van Leeuwen bereid gevonden hem tijdelijk te vervangen. Marc Dik vertelt: “Ik kan op dit moment fysiek niet datgene geven wat het programma nodig heeft.”

Marc Dik: “En ben daarom blij dat Bert bereid was in te springen.

EO-directeur Arjan Lock: “Op uw gezondheid is een nieuw format met veel potentie. We hopen van harte dat Marc snel in staat zal zijn de draad weer op te pakken en zijn blij dat Bert op zo’n korte termijn de mogelijkheid had om hem te vervangen.”

‘Op uw gezondheid’ is te zien vanaf woensdag 3 september, 19.55 uur, Nederland 2. Het is een  wekelijks medisch consumentenprogramma dat feiten en fabels over gezondheid onder de loep neemt. Verschillende onderzoeken, testen en gesprekken met deskundigen leiden tot verrassend veel nieuwe informatie. In elke aflevering laat iemand zich testen op zijn gezondheid. Een onbekende of bekende Nederlander.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen