Bekroonde Peter R. de Vries vanavond 20.30u bij SBS 6

De veelbesproken uitzending van Peter R. de Vries, waarin Joran van der Sloot zijn betrokkenheid bij de verdwijning van Natalee Holloway erkent, is vanavond opnieuw te zien zijn bij SBS 6. In februari keken ruim zeven miljoen mensen naar de uitzending, die maandagavond met een Emmy Award werd bekroond. “En sindsdien heeft SBS 6 meerdere keren het verzoek gekregen de uitzending te herhalen“, aldus een woordvoerder van SBS. “Vanavond is het dan zover, om 20.30 uur bij SBS 6.”

Peter R. de Vries heeft gisteravond een Emmy Award in ontvangst mogen nemen voor de geruchtmakende uitzending over Natalee Holloway. Hij was genomineerd in de categorie Current Affairs. Naast deze uitzending van Peter R. de Vries, misdaadverslaggever waren nog drie andere producties uit Canada, Brazilië en Quatar genomineerd voor de internationale Emmy Award. Het is voor het eerst dat een Nederlandse commerciële omroep deze prestigieuze prijs gewonnen heeft.

Woensdagochtend rond 08.15 uur zal Peter R. de Vries samen met zijn team én de Emmy Award aankomen op Schiphol. Daar zal hij ook de pers te woord staan.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen