Beau van Erven Dorens in nieuwe politieserie RTL 4

Beau van Erven Dorens gaat de hoofdrol spelen in een nieuwe politieserie voor RTL 4. De eerste uitzending staat in de planning voor september 2009. Dat meldde Evert Santegoeds vanmorgen op Radio 538. Beau speelt samen met ‘Ik Hou Van Holland’-collega Jeroen van Koningsbrugge. “Zij worden een beetje een recalcitrant politieduo. Jeroen zou ’n soort rauwdouwer zijn die onorthodox te werk gaat bij de misdaad in Amsterdam. Ik denk dat dat wel een leuk duo kan worden, Beau en Jeroen.

Volgens Evert Santegoeds zijn de voorbereidingen in volle gang. “Het zit nu in de fase dat de verhaallijnen zo’n beetje klaar zijn. Er zou gewerkt worden aan een eerste proefaflevering. Het is de bedoeling dat het vanaf volgend jaar september op de oude Baantjer-tijd te zien zal zijn op de RTL.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen